Hitokiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 win 98 kurulu olan bir pcyi win xp kurulu olan bir pcye network ağı üzerinden nası bağlarsınız.ayrıntılı anlatırsanız ii olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 sadece 2 pcyimi baglayacaksın ve kurulu olan hardware ne? hublar falan hazırmı yani?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hitokiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ewt 2 pcyi bağliyacam ama hubsız bağlamak istiyorum olabilirmi?.p4 makinalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Cross kablo alman lazım. daha sonra network ayarlarından iplerini kendin vereceksin ve search ederek birbirlerini bulmalarını sağlıyacaksın iplerden.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hitokiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 işe yarar mı? hubsız böyle yapabilirim diosun yani. işe yaramazsa bir alternatif var mı? çok saol arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hitokiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bide iplerini kendin vericeksin derken.kafadan mı atıcam ipleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 cross cablo ile huba gerek olmadan direk network girişlerini kullanarak bağlanabilirsin. IPleri kafadan atmıcan tabi. Tam ne ip vermen lazım bilmiyorum. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hitokiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 çok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 buraya bir bak istersen işine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Bende demin öğrendim IPleri 192.168.0.1 ve diğerinede 192.168.0.2 verirsen olması lazım. firewall falan ayarlı ise.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hitokiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 baaluo saolda burda iki makinada win98 yada winxp.ben biri winxp biri win98 olan iki makineyi nası bağlarız diorum lütfen onuda biliosan anlatırmısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 98 olana ordan 98 olanındaki ayarları dierinede ordan xp de yapılan ayarları yapıcaksın başka bişey yokki birini .1 dierini .2 yapıcan tamam oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar