Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben bole oyunun....

xzbit

Öne çıkan mesajlar

iki gun once mage çarım haclendi çarı satım sonra roge çarıma gectim +6 ıron bow aldım +7sardımı verip uzerine 400m aldım bugun açtım çarı ıron bow yok bu ne ya dupeymiş sanırım oyunu bırakamıyorum bi yandan bolede bunlar olunca yeminle piskoljim bozuluyo bu yapan insanlar hiç anasına bacısına saygısı yokmu ya dupe hack yapan adam ların hepsinin..........[signature][hline]ID :the lost lover
lvl : 61
CLASMAN:arc.mage,pad mage
SERVER :beramus
IRC :çok sukur insanım
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
Sosyal ağlarda paylaş

+7 shard + 400m mi
sen unique iron bow+6 mı aldın?
yani geçmiş olsunda.
iron bow +6 için oyunu bırakıyorsan
shell bot ( serverın ilk shell botu)
roc (clan drop)
silindi ben ne yapayım?[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Apocalypse
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Sosyal ağlarda paylaş

kazık yedimi biliyorum sinirlendim dier elime sard alamadım diye okçu oldum sonrada bi civcivden ıron bow aldım oda dupe çıktı a.q simdide cyperda yeni çar açtım beramusun boku çıktı artık ıtemlerimi satmıycam beramusta oynarsam tabi çunku bendekiler dupe deil piyasada dupe dolu[signature][hline]ID :the lost lover
lvl : 61
CLASMAN:arc.mage,pad mage
SERVER :beramus
IRC :çok sukur insanım
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lucifertr, 28 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
bizimde shauladan düşen i.byi silmişlerdi dupe olan raptorlar duruyordu salak bunlar sadece sallıyorlar kafadan bişey bulamayınca

Bunu anlayabildiğinize sevindim dupe wipe die bişi yok arkadaşlar ne kadar inanması kolay demi dupe wipe adamlar nereden bilecekler o düpe bu değil bu zamana kadar hangi dupe wipe kusursus oldu ? bu yaptıkları sadece delete kimse itemim var die guvenmesin fazla olan itemleri ramdom siliolar serverin rahatlaması piyasanın düzelmesi bakımından adamlara ne sizin 6 ayınızı vermeniz adamalr sadece piyasada fasla item olmaması için uğraşıolar ki para kazansınlar millet cash yapsın o yuzden onunki dupe senınki dupe deil farketmes bunu tam 2 ay önce söledim ama herkes geik geçti görelim bakalım. tamamen şans.. Ha bide ekliim böle bi teknoloji daha uskodada yok dupe wipe die bakın hatta dupe yapanlar hala cz de rink atıo neden ? neden onların itemi duruo cunku faslalıkları sildiler rahatladı server piyasa artık dokunmadılar bidahakı deletede onunkiler gider kim bilir ama bu durum böle .. inanması güç ama budur.

[Bu mesaj Darklore tarafından 28 Eylül 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...