xzbit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 iki gun once mage çarım haclendi çarı satım sonra roge çarıma gectim +6 ıron bow aldım +7sardımı verip uzerine 400m aldım bugun açtım çarı ıron bow yok bu ne ya dupeymiş sanırım oyunu bırakamıyorum bi yandan bolede bunlar olunca yeminle piskoljim bozuluyo bu yapan insanlar hiç anasına bacısına saygısı yokmu ya dupe hack yapan adam ların hepsinin..........[signature][hline]ID :the lost lover lvl : 61 CLASMAN:arc.mage,pad mage SERVER :beramus IRC :çok sukur insanım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 IB +7 600m kazıklanmıssın :)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Beramusda +6 ib 500 - 600 arası yani kazıklanmamış :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 shard +7 de vermis ama[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 +7 shard + 400m mi sen unique iron bow+6 mı aldın? yani geçmiş olsunda. iron bow +6 için oyunu bırakıyorsan shell bot ( serverın ilk shell botu) roc (clan drop) silindi ben ne yapayım?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 server da galiba hiç roc kalmadı:( Drop roclarda silinmiş ama bazı dupe ler hala duruyor[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xzbit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kazık yedimi biliyorum sinirlendim dier elime sard alamadım diye okçu oldum sonrada bi civcivden ıron bow aldım oda dupe çıktı a.q simdide cyperda yeni çar açtım beramusun boku çıktı artık ıtemlerimi satmıycam beramusta oynarsam tabi çunku bendekiler dupe deil piyasada dupe dolu[signature][hline]ID :the lost lover lvl : 61 CLASMAN:arc.mage,pad mage SERVER :beramus IRC :çok sukur insanım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 USKO da gm ler kafasına göre item silio dupe ile alakası olmayabilir bile[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bu doğru benimde DM den cıkan raptorumu silmişlerdi.[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bizimde shauladan düşen i.byi silmişlerdi dupe olan raptorlar duruyordu salak bunlar sadece sallıyorlar kafadan bişey bulamayınca[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 aklıma bişey takıldı acaba dupe scrllar kullanmışsak(bilmeyerek yada bilerek) bu itemlrin silinme saçmalığı bunlar yüzünden olma ihtimali nedir?:D:D[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Haksız yere silinen item çok.[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: lucifertr, 28 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: bizimde shauladan düşen i.byi silmişlerdi dupe olan raptorlar duruyordu salak bunlar sadece sallıyorlar kafadan bişey bulamayınca Bunu anlayabildiğinize sevindim dupe wipe die bişi yok arkadaşlar ne kadar inanması kolay demi dupe wipe adamlar nereden bilecekler o düpe bu değil bu zamana kadar hangi dupe wipe kusursus oldu ? bu yaptıkları sadece delete kimse itemim var die guvenmesin fazla olan itemleri ramdom siliolar serverin rahatlaması piyasanın düzelmesi bakımından adamlara ne sizin 6 ayınızı vermeniz adamalr sadece piyasada fasla item olmaması için uğraşıolar ki para kazansınlar millet cash yapsın o yuzden onunki dupe senınki dupe deil farketmes bunu tam 2 ay önce söledim ama herkes geik geçti görelim bakalım. tamamen şans.. Ha bide ekliim böle bi teknoloji daha uskodada yok dupe wipe die bakın hatta dupe yapanlar hala cz de rink atıo neden ? neden onların itemi duruo cunku faslalıkları sildiler rahatladı server piyasa artık dokunmadılar bidahakı deletede onunkiler gider kim bilir ama bu durum böle .. inanması güç ama budur. [Bu mesaj Darklore tarafından 28 Eylül 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Aynen Aynen adamin dupledigi shardlar duruyo benim ayri ayri kisilerden aldigim shardlar yok adam duplemis seviniyo bide zuaha dup shardlar gitmedi diye olurmu bole sey ya[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERTUGRUL_3 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hofuyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERTUGRUL_3 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hofuyısdfgrfgwereew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar