Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oldum...

Laorx

Öne çıkan mesajlar

20 senedir ilk defa 2. kez aşık oldum ve siz dostlarımla payşmak istedim, ama bişey olmicak çıksak bile uzun sürmez, evleniceğim kişiyi buldum fakat onun gözleri ilerde...[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

edit:imla

love song&sigara anca... off[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

[Bu mesaj Laorx tarafından 29 Eylül 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Laorx tarafından 29 Eylül 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa 2.kez nedemek ya
neyse hayırlı uğurlu olsun[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki ilk defa ikinci kez adam 2. kere 2kez aşık olamaz demi :-)

olursa 3. olur ikincilikten çıkar iş.

ama aynı anda iki kıza aşık olursan ne olur hmmm
sanırım arada bir kaç sanise oynamıştır önce olan 2. sonraki 3. olur.

ne demiş ferhan abi.
ben hiç ilki yaşamadım direk ikinciden girdim olaya.
ilk oyuncağım olmadı direk ikinci oyuncağım oldu demişti güzel demiş.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO|
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar ciddi ciddi ilk aşkım 3.sınıftaydı[ilkokul] senelerce sevdim bişi olmadı, şu an 20 yaşındayım tekrar bi kıza aşık oldum ve aynı şeyler olucak...[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

yinede cvp atıp mutlu ediyosunuz, birileri biliyo.. çok saolun

şu alkol çok güzel bişi, insana hayyatta yazamıyacığa şeyleri yazdırıyo, walla yrn okuyunca utancam kesin, neyse.. saolun[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

[Bu mesaj Laorx tarafından 29 Eylül 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...