Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözlük camı hakkında...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi ananemin gözlük camı çizilmiş,değiştirilmesi gerekiyor. ortası çizilmiş. Onu bir şekilde düzelttirebilirmiyiz? Yoksa çerçeveyi mi yenilemek gerekiyor?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Mesaj tarihi:
Camı değiştiremiyor musunuz ?Bir gözlükçüye gidin ve sadece camı değiştirmesini söyleyin..Çerçeveyi değiştirmesine gerek yok .[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ...

[Bu mesaj SbNN tarafından 28 Eylül 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vur çekiçle ya da at kır tertemiz 0 dan al bitane ne kadar ki zati 40-50ytl bişi[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Mesaj tarihi:
oyle 40-50 degil belki astimat falan war belki cizilmez istiyor belki gozunun nosu buyuk o zaman patlar 100-150 ye yaa[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
Camlarını değiştir.Çerçeve o kadar ucuz bişi değil normalde.Ben kullandıgım için bılıyorum.Tamamen değiştirmeyin.Camlar cok pahalı değildir.[signature][hline]seT By eXe
Mesaj tarihi:
düzgün bir çerçeve(kolay kırılmayacak cinsten.) + 6,5 cam. Çerçeveden düşmesin diye inceltilmiş olmak zorunda tabiki bu, ve hafif cam olmazsada çerçeve yamuluyor. Ayrıca filtreli olmalı. numara yüksek olunca daha saçma sapan yansımalar yapabiliyor gözüne. Bombe şeklide azaltılmış camlardan olmalı. yoksa camın kenarlarına doğru görüntü tamamen bozuluyor.

700ytl.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
Bu yüzden gözlüğümü kimseye taktırmıyorum + kavgaya girersem gözlüğe vuranın... (burada kişinin fiziksel yapısı değiştirilmesini anlatan argo kelimeler var.)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
Birde organik cam olursa daha az cizilir.

Ben 2 sene once almıstım dinlendirici yaklasık 200 m cama 150 m de cerceveye vermistim.. Sadece bilg. basında takıyom ;)[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Mesaj tarihi:
organik cam çizilir, ama kolay kırılmaz. cam gibide keskin kenarlı kırılmaz.

normal cam çizilmez, kolay kırılır. keskindir. ama çizemezsin kolay kolay baya bastırman lazım[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
Yeni aldım daha. %45 inceltilmiş organik cam, 4,5 miyop + 1 astigmat, tanesine 110 milyon dedi, 65'e aldım.
Pazarlık et, çok kazanıyo bu gözlükçüler.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
Ben alalı nerdeyse 2 yıl olduğu için unuttum ama aklında bulunsun direk çok ucuz fiyat veren yerlerede güzenme. Organik deyip daha adi bir cam takabiliyorlarmış. En iyisi kaliteli bir gözlükçüden pazarlık ederek olabildiğince ucuza almak.[signature][hline]Sargas >> lvl49 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Mesaj tarihi:
çizilmiş camlar onarabiliyolar ama yanılmıyosam çizilmiş tabakayı temizledikleri için hafif bi incelme olabiliyo camda[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar gözlük camı hakkında ... ileri geri konuşmayın lütfen ehiehi[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
çerçeve derken camı kastediyor galiba..[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
En iyisi lens ya al benim gibi çizik yok dert yok tak çıkar yok(olması lazım ama bende yok :D) 2 at kullan at benimkiler 50 milyon 6 ay gidiyor sonra muayene yaptır yeni numara yenisini al ne guzel bak :D[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Mesaj tarihi:
araba camlarında çatlak çizik felan lazerle onarılıyor. benim bildiğim gözlük camı içinde böyle bi sistem vardı[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
faydalı bilgiler gibi bi yazıda okumuştum gözlük camı çizildiyse sirkeyle yıkayın çiziğin kaybolduğunu göreceksiniz diyodu. tabi inanmayın sirke asitli filtreyi fln yakar tahmin ediyorum :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
offtopic/2005'te şahin k'nın forumları vardı resmi sitesinde, şahin k'nın imzasını direkt kopyalayıp yapıştırmışım ahauuauha. bi sefer kendisiyle forum üzerinden konuşmuştuk hatta.
  • Yeni Oluştur...