Prawler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Şimdi ananemin gözlük camı çizilmiş,değiştirilmesi gerekiyor. ortası çizilmiş. Onu bir şekilde düzelttirebilirmiyiz? Yoksa çerçeveyi mi yenilemek gerekiyor?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Camı değiştiremiyor musunuz ?Bir gözlükçüye gidin ve sadece camı değiştirmesini söyleyin..Çerçeveyi değiştirmesine gerek yok .[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... [Bu mesaj SbNN tarafından 28 Eylül 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 cerceveye gerek yok ya bi camı degistirt bitsin[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 vur çekiçle ya da at kır tertemiz 0 dan al bitane ne kadar ki zati 40-50ytl bişi[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 oyle 40-50 degil belki astimat falan war belki cizilmez istiyor belki gozunun nosu buyuk o zaman patlar 100-150 ye yaa[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 gözlükçünün kafasına at o zaman :)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
eXe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Camlarını değiştir.Çerçeve o kadar ucuz bişi değil normalde.Ben kullandıgım için bılıyorum.Tamamen değiştirmeyin.Camlar cok pahalı değildir.[signature][hline]seT By eXe
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 düzgün bir çerçeve(kolay kırılmayacak cinsten.) + 6,5 cam. Çerçeveden düşmesin diye inceltilmiş olmak zorunda tabiki bu, ve hafif cam olmazsada çerçeve yamuluyor. Ayrıca filtreli olmalı. numara yüksek olunca daha saçma sapan yansımalar yapabiliyor gözüne. Bombe şeklide azaltılmış camlardan olmalı. yoksa camın kenarlarına doğru görüntü tamamen bozuluyor. 700ytl.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bu yüzden gözlüğümü kimseye taktırmıyorum + kavgaya girersem gözlüğe vuranın... (burada kişinin fiziksel yapısı değiştirilmesini anlatan argo kelimeler var.)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Melkor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Birde organik cam olursa daha az cizilir. Ben 2 sene once almıstım dinlendirici yaklasık 200 m cama 150 m de cerceveye vermistim.. Sadece bilg. basında takıyom ;)[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 organik cam çizilir, ama kolay kırılmaz. cam gibide keskin kenarlı kırılmaz. normal cam çizilmez, kolay kırılır. keskindir. ama çizemezsin kolay kolay baya bastırman lazım[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Yeni aldım daha. %45 inceltilmiş organik cam, 4,5 miyop + 1 astigmat, tanesine 110 milyon dedi, 65'e aldım. Pazarlık et, çok kazanıyo bu gözlükçüler.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. "
Rock Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ben alalı nerdeyse 2 yıl olduğu için unuttum ama aklında bulunsun direk çok ucuz fiyat veren yerlerede güzenme. Organik deyip daha adi bir cam takabiliyorlarmış. En iyisi kaliteli bir gözlükçüden pazarlık ederek olabildiğince ucuza almak.[signature][hline]Sargas >> lvl49 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
horten Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 çizilmiş camlar onarabiliyolar ama yanılmıyosam çizilmiş tabakayı temizledikleri için hafif bi incelme olabiliyo camda[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaşlar gözlük camı hakkında ... ileri geri konuşmayın lütfen ehiehi[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
huun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bazi ozelllikli gozluk camlarindaki cizikler icin solusyonlar satiliyor ama cok kiymetli bir cam degilse astari yuzunden pahaliya gelir .
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 çerçeve derken camı kastediyor galiba..[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 En iyisi lens ya al benim gibi çizik yok dert yok tak çıkar yok(olması lazım ama bende yok :D) 2 at kullan at benimkiler 50 milyon 6 ay gidiyor sonra muayene yaptır yeni numara yenisini al ne guzel bak :D[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği
laverda Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 araba camlarında çatlak çizik felan lazerle onarılıyor. benim bildiğim gözlük camı içinde böyle bi sistem vardı[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Abi yeni alacağı cam en fazla 30 Ytl eder yapmayın mantık lütfen laser falan[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Lazerle yardır derim..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 faydalı bilgiler gibi bi yazıda okumuştum gözlük camı çizildiyse sirkeyle yıkayın çiziğin kaybolduğunu göreceksiniz diyodu. tabi inanmayın sirke asitli filtreyi fln yakar tahmin ediyorum :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Güneş gözlüğü camı çiziklerini onaracak teknoloji hala geliştirilmedi mi? Yaz geldi gözlüğümün camı çizik takamıyom
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 offtopic/2005'te şahin k'nın forumları vardı resmi sitesinde, şahin k'nın imzasını direkt kopyalayıp yapıştırmışım ahauuauha. bi sefer kendisiyle forum üzerinden konuşmuştuk hatta.
Öne çıkan mesajlar