Genor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 "Devlet dediğin bu aslanlar ,bide bunları doğuran aslan Analar!" [Bu mesaj Genor tarafından 15 Eylül 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bunu bir ortaokul öğrencisi yazmış olamaz.farklı bir bakış açısı ama bir ortaokul öğrencisinin gözünden değil[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Genor, 15 Eylül 2005 20:24 tarihinde demiş ki: "Devlet dediğin bu aslanlar ,bide bunları doğuran aslan Analar!" lol buneydi şimdi?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 iyi hos ama biraz bos bir yazi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Demagoji diyoruz biz buna... ortaokul öğrencisi yazmış bunu ayrıca (tabi! yersen!) laf salatası, duygu sömürüsü ne istersen var.. Ayrıca yazı içerik olarak fedakar bir "insan" olan Atatürk'ü anlatırken (niye ihtiyaç duymuş böyle bir şeye bilmiyorum tabi..) yapılan yorumlar ise "insan" olan Atatürk değil, "übermensch" Atatürk hakkında gelmiş.. (ki bu ayrıntı insana acı veriyor) yazı kısmını ZAP! şelinde atlayıp yorumlardaki üstün Atatürk kavramına takıldım ben..Onu yazıyorum.. Yok yazı ile alakası aşağıdaki yazının. Oke? Efendim kaba tabirime alınmazsınız umarım ancak üstün kurtarıcılara inanmak çocukçadır, göt sıkışınca "Ah ulan şimdi Atattürk olsaydı" gibisinden yakarışlarda bulunmak ise salakçadır. Ben kendimi bildim bileli halkımızda "Atatürk burada olsaydı böyle mi olurdu?" tandanslı yakarışlar mevcuttur. Bre dingil, arka aks! Ulan zübük! Çok bilirsin de niye seçersin yetkin olmayan kişileri!? Sonra niye döversin dizlerini "Ah Atam Atam! Sen kalk ben yatam!!" diye... Realiteye bakacak olursak Atatürk eline uygun imkanlar geçmiş bir grup insandan doğru kararları vermeyi başarmış olan, azmetmiş olandır. Süperman değildir. Spiderman hiç değildir. Ulaşılamayacak biri kesinkes değildir. Çabalayan ve elinde doğru imkanlar olan herkes o seviyeye gelebilir (Ancak umarım buna ihtiyacımız olmaz. Çünkü liderler sadece zor zamanlarda sivrilirler. İşler yolunca giderken yapılan iş yöneticilik olarak adlandırılır ve bu ikisi çok farklıdır...) Amma ve lakin Atatürk'ü erişlmez bir yerde görmek; panik halinde dizlerinizi içeriye çekmiş, sallanan ve "Ulan Atatürk olsaydı" diye yakaran zavalı tipler olmanıza yardım eder sadece... Önemli olan Atatürk'ün belirttiği gibi; muhtaç olduğunuz kudretin, damarlarınızdaki asil kanda mevcut olduğunu bilmek ve ona göre hareket etmektir..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya kirmayin cocuun hevesini orta okulda daha yazmis iste ii de olmus bi yerde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ne guzel insanlarin sevgisini kazanmak istiyosan hemen al kalemi ataturk supeeer diye bir yazi yaz. herkes sever seni :) canim ulkem ;p[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 entel olmak ıcınde al kalemı Ataturk cok buyutuluyor ataturk bısı degıldır yaz hemen entel ılan etsınelr senı canım ulkem v2[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Kılaplarda 300500 dansederek, ortamlarda çılgın atmadı. Baba parasıyla özel okullarda arkadaşlarına hava atmadı. Ülkeyi kurtardı. Rock yapmadı o. Rock gibi adamıdı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar