Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir ortaokul ogrencisinden alinti (Ataturk)

avp

Öne çıkan mesajlar

said:
HellHound, 02 Eylül 2004 18:00 tarihinde demiş ki:
cok tepki alacam ama dayanamiorum...

ickinin neden oldugu bir hastaliktan olen biri icin, "icmedi, keyif yapmadi" demek komik kaciyor gozumde... ha dersin "Isi eglenceden ayirmasini bildi, masaya yumrugunu vurmasi gerektigi zaman yumrugunu, raki kadehini vurmasi gerektigi zaman raki kadehini vurdu" o zaman bir lafim yok...

Ayrica Pavlov'un da hastasiyim...

İçki onun için keyif çatmaktan öte bir rahatlayis bir kurtuluştu.[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your
mouth shut.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ickinin neden oldugu bir hastaliktan olen biri icin, "icmedi, keyif yapmadi" demek komik kaciyor gozumde... ha dersin "Isi eglenceden ayirmasini bildi, masaya yumrugunu vurmasi gerektigi zaman yumrugunu, raki kadehini vurmasi gerektigi zaman raki kadehini vurdu" o zaman bir lafim yok...

Buda haklısın bence, atatürk keyif çatmadı değil keyfi ile ülke meselelerini çok güzel ayırmayı bildi. Keyif çatmadığını, arkadaşlarıyla içki sofralarında gece eğlenmediğini (kurtuluş savaşının bazı bölümlerini de kapsar) söyleyemezsiniz ama aynı şeyi askeri bi planlama yaparken de gösterdi o masanın başında sabahladı. Burada mesele atatürk eğlenmedi değil, buna milletini maletmedi hellhound'un dediği gibi zamanı geldiğinde yumruğunu zamanı geldiğinde rakı kadehini vurdu.

Çok olumlu/onemli bi mesajı yanlış bi şekilde anlatmış bence. Neyse ama mesaj anlaşılıyo herkes de anlamış sonuçta önemli olan da bu :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya evet, aslında bi ortaokul öğrencisinin yazdığını düşününce gayet de güzel bi yazı. Yukarıda yazdığım gibi eksikleri yok değil ama işte ortaokul öğrencisinde de o kadarı da olsun diyip kutluyorum :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Şu anda tasarımcılar yönetmenler bi şey yaratmak için ot alkol cekiyolar. Bırakında adam devlet kurtarirken içsin...[signature][hline]Follow the energizer tav$ani
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
  • Admin
Bak buda bana mail gelmiş
konuyu açmadan bi arattım buldum
aferin bana :)

kou ile ilgili yorum yazıp up layım bari

yazıyı çok sevdim, günümüzün aşırılıklarını çok güzel yansıtmış genç arkadaş yazısına.

yorum olarakda ozamanın şartlarında böyle olaylar mı vardıda yapmadı demişsiniz de konunun anlatmak istedigi bu önemsiz fiiller değil kafa yapısı.. yani cevap a yada b degil şıklar içinde olmadıgını zannettiğiniz ama asıl anlatmak istedigi c şıkkı[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında burda olay farklı.O zamanda discoların olmasıyla ilgilisi yok.Ordaki verilen örnekler tamamen benzetme amaçlı.Açıkcası ben paticikteki arkadaşların bunu anlamasını beklerdim, doğrusu hayal kırıklığına uğradım.Ama yazı gerçekten hoşuma gitti.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bazılarınız düz mantık bakmış olaya o zaman teknoloji yoktu bla bla. onlar örnek, o zamanın teknolojisine göre de istediğini yapabilirdi ama o şimdi devleti yönetenler gibi yönetmekten başka herşeyi yapacağına ülkeyi kurtardı.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

Saçmalamışsınız yok teknoloji şöyleydi de zaten yaptı da diye. Bu yazının fikri önemli, çocuk bugüne göndermeler yaparak bir mesaj vermeye çalışıyor, siz olayın şekil boyutunda kalmış at gözlüklerinizi takmış konuşuyorsunuz.

Bugün "Metal Fırtına" kitabı gerçek olsa, Amerika Türkiye'yi işgale kalksa, kollarını açıp kaç kişi Amerikan askerlerinin koluna "Olleeeii özgürlük getirdiniz burası da Amerika olsuuun!" diye atlar bir düşünün, kaç tane köşe yazarı derhal teslim olmamızı salık verir, kaç tv kanalı Amerikanları destekler. Bu sadece bir örnek tabii, ama çocuğun mesajı burada yatıyor, artık güç ve paraya sahip olanlar o kadar yozlaştılar ki, hep bir şeyler yapar görünüp havalarını atıp geziyorlar ve aynı anda ülke ileriye atılacağına dizginleri çekilmiş ama koşmak isteyen at gibi tepiniyor yerinde. Birileri ceplerini doldurdukça dolduruyor, biz onları sırtlıyoruz, onlar dolduruyor biz sırtlıyoruz, utanmasalar karış karış satacaklar...

Bir de böyle düşünün, her şeye illa olumsuz eleştiri getireyim, laf sokayım, beğenmeyeyim diye dalmayın. Siz mükemmel değilsiniz ve en iyisini bilmiyorsunuz, ayrıca bir şeyi yapamadıysanız onu kötüleyerek kendiniz daha iyi bir yere de gelemezsiniz.

Oturup tekrar düşünmeniz dileğiyle, biraz sert bir yazı olmuş olabilir ama son bir kaç gündür yozlaşmış veya Hıncal Uluç Türkçesiyle "dejenere" olmuş gençlikten çok çekmekteyim ve ülkemin gençlerinin bu hale gelmesini sindiremiyorum.

Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

kıyaslama mantıksız oluş biraz ama guzel yazı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

venatör o kadar güzel açıklamış ki
ewte atatürkte içti ama gerektiğinde devlet işlerinden çekinmedi bakın atatürk hastalığının en ileri zamanında bile 1937 de mersinin o sıcağıne reağmen hatay sorunu için herşeyi göze alarak oraya gitmiştir...
denmek istenen budur teklonoji geyiğinede gülssemmi ağlasammı diyorum[signature][hline]when he reigns all was stopped...
reignman rulezzz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 05 Ağustos 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
homoid Sen sanırım Mağra adamısın? Eğer bunu diyorsanız Insanlığın gelişmediğini de idda edersiniz.

Adam mercedes demiş Uçak bilmemne demiş... Pff ya neyse konişmicam gülün siz Mağra adamları sizi..

Insanlığın gelişmesiyle bir alakası yok yazının.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...