patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 arkadaşlar öncelikle selam herkese, ben yeniyimde buralarda..bişey soracaktım, bu galaxies:an empire divided i aldım da, ödeme ile ilgili acaba illa kredi kartı mı gerekiyo yoksa banka hesabımız olsa onun numarasını versek ordan çekseler ücreti oluyo mu acaba....yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 kredi kartı gerekli diye biliyorum çünkü ödemeleri otomatik olarak çekiyorlar[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya yukarda sık sorulan sorularda kredi kartı veya herhangi bir bankada açtıracağınız sanal hesabınız demişte.....
Vergil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 dostum aylık 15 dolar kredi kartı gerekmektedir o yüzden kredi kartı lazım
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 abi benim kredi kartı bende değil olmadı alıcam, fakat yukarda banka hesabı gibi bişeyde yazılmışta ordan kafama takıldı..
Vergil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 dediğin şey sanal kart kredi kartı üzerinden çıkartılıyor hesap numarası diye yanlış anlama değil !
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 a-ha pardon ya..neyse ben kredi kartını gönderttim bile.....star wars aleminde süzüleceksek değer napalım..teşekkürler yinede..
Öne çıkan mesajlar