patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 arkadaşlar öncelikle selam herkese, ben yeniyimde buralarda..bişey soracaktım, bu galaxies:an empire divided i aldım da, ödeme ile ilgili acaba illa kredi kartı mı gerekiyo yoksa banka hesabımız olsa onun numarasını versek ordan çekseler ücreti oluyo mu acaba....yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 kredi kartı gerekli diye biliyorum çünkü ödemeleri otomatik olarak çekiyorlar[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya yukarda sık sorulan sorularda kredi kartı veya herhangi bir bankada açtıracağınız sanal hesabınız demişte..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 dostum aylık 15 dolar kredi kartı gerekmektedir o yüzden kredi kartı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 abi benim kredi kartı bende değil olmadı alıcam, fakat yukarda banka hesabı gibi bişeyde yazılmışta ordan kafama takıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 dediğin şey sanal kart kredi kartı üzerinden çıkartılıyor hesap numarası diye yanlış anlama değil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 a-ha pardon ya..neyse ben kredi kartını gönderttim bile.....star wars aleminde süzüleceksek değer napalım..teşekkürler yinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 SEN SAOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar