Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 16 dk. önce torrente düştü, sabah başlarım downloada şimdi seeder sayısı az ....2 cd 1.38 gb görünüyor..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Rome Total War, NBA ve Fifa dün düştüler FTP'ye, Torrent biraz gecikti nedense. Ben oynuyorum, güzel ama anlamıyorum bu tarz oyunlardan...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Dostum o ftpnin adresini bana özelden verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 oo süper hemen çekmeye başlayayım acaba orjinali ne zaman gelecek onu bekliyorum.Özellikle Cod2 'nin gelmesini bekliyorum ahh ahh[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 O FTP'ler üyelikli =) Biz HDD, RAM gibi donanımlar yolluyoruz isveç'e üyeliğin devamı için. Ayrıca IP sınırlı... Sıradan FTP değil yani malesef =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Nhl çok guzel tavsiye ederim herkese.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 NBA nerden nasil cekiyosun banada bi anlatirmisin yasal degilse özelden msj atarmisin[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaşlar Emule Linkleri; [spo1=1. CD'nin linki]ed2k://|file|Nba%20Live%202006-(Pc)-Cd1.iso|728322048|6C9B55260414B5847C43CDEA5BCF3C00|/[/spo] [spo2=2. CD'nin Linki]ed2k://|file|Nba%20Live%202006-(Pc)-Cd2.iso|729237504|AEEE5BDA2205476AE05D4AA00445F9B8|/[/spo] orjinali Türkiye'ye tahminen 1 aya kadar gelecek ve hemen alacağım.Harika olacağa benziyor bu sefer ki.Şahsen 2003'den sonra bozdu seri inşallah bu güzel olur[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ya ben hep sunu istiyorum . Oyun neden 1 sene sonunda bitiyo? Sezon biticek Draft yapcaksin vs.. bi sonraki seneye gecse ne guzel olur.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Sen hiç Dynasty mode oynadın mı :) oynamamışsın belli :) istediklerinin hepsi dynasty mode'de var. Dallas'ta 5 sezon . Detroit'te 2 sezon . Phoenix'de yarım sezon :) şimdi Fantasy Draft yaptım kadro; Rasheed Wallace Amare Stoudemire Doug Christie Tracy McGrady Ben Gordon :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar