Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sadece merak:)

NoMiza

Öne çıkan mesajlar

Sizce insan hayatta kac kere asik olabilir?Bunun bir sInIrI var midir?CoK Sevilen sevgilinin yerini bi baskasi alabilir mi?
Benim kendimce fikirlerim var ama baskalarinin dusuncelerini cok merak ediyorum ve de bu sitenin cogunlugunun erkek oldugunu dusunursek, karsi cinsten birinin ne soyliyicegini bilmek isterim.Benimle dusuncelerini paylasicak olan herkese simdiden tesekkurler:)
Sosyal ağlarda paylaş

birçok defa aşık olunabilir bence..

ha şöyle bişey olabilir..
aşık olursunuz 3-4 yıl sürer sonra kazık yersiniz..
bir daha aşık olmiycam diye söz verirseniz o başka..
en güzel ilk aşktır..
2. aşk daha az sürer
3. daha az
4 kere aşık olabilen var mıdır bilmiyorum..[hline]valandil ownz j0o!
Sosyal ağlarda paylaş

ilk kez aşık olursun o senin hayatının ilk aşkıdır sonra bir bakarsın kazık yemiş ortada bırakılmışsın ve ondan sonra hayatında ki herkese seni seviyorum desen bile bunun yalan olduğunu sende bilirsin çünkü hiçbirini ilk aşkın gibi sevemezsin[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Peki ya ikincisini de cok seversen hatta ilk askindan daha cok bu mumkun degilmidir?IlKinden kazik yiyip bir daha asik olmiyicam dedikten sonra karsiniza mukemmel biri ciksa ve siz ona cilginlar gibi asik olsaniz ilk askinizi unutmazmisiniz....[hline] gozunu kIrpma yoksa duserim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende cok cektim ama simdi mukemmel bi askim var ve onu cok seviyorum,ilkine dair hissettikleri insanin zamanla azaliyor ve yerini sadece ufak anilara birakiyor.su anki askimin son askim olmasini diliyorum,cunku onsuz yapamam....[hline] gozunu kIrpma yoksa duserim...
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de neden karalama defterindeyiz ki?
*!ghald gelene kadar bekler*
bu arada, elim topike değmişken, iki kelam edeyim.
aşık olmak yetenektir, kimisi olabilir, kimisi olamaz. kendini bırakmakla, sebep-sonuçla ilgilenmemekle, teslimiyet haliyle ilgili bir şeydir.

kimisi 49850694 kere bunu başarır, kimisi 1 kere, kimisi başaramaz bile, kimisi de bunu başarı oloarak görmez bile :)

her halükarda, ukalalık etmek istemiyorum ama, bence "hah! budur!" moduna girmek için gençsiniz daha... hayat hiç tahmin edemeyeceğiniz şekillerde ilerleyen/açılan/devam eden bir şey olabiliyor çoğunlukla. bekleyin ve görün. çok heycannı...

şimdilik aşıksanız tadını çıkarmanızı, gerisine de fazla takılmamanızı öneririm ablanız olarak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...