the_one Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 beyler bu ne ya oyunda ıkı ayrı çarım var ikisde oyuna girmio bbigisi olan paylassın yoksa aglıcam sinirden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ne diyo verdiği hata ne yani :D :D :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_one Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya hata falan vermio direkt yeni karakter acma syfası gelio umarım gecıcı bişeydir yoksa zırıl zırıl zırlıcam valla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 anaaa sendede aynı sorun seç ırk ı gircen oyuna[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_one Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hımm seciyorum ama almıo tekrar tekrar denememım faydası olacak o zaman :P saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaslar ayn1 sorun bendede var... Ve acikcasi irk secmeye tirstim cunku silincektir yazisi cikiyor..Bu hatayi alip duzeltebilen varmii???? YOksa harbiden silindimiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 valla banada olmuştu seçtim girdim oyuna karakterler geldi karşıma garanti veremem ama cafedeki diğer elemanlarda öyle yaptı girdi[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya ben karus a tıklıyorum ama hala beklıyorum neden ya ? ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Cyphera char restart geliyo olabilir mi? amanıınn :([signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 olan oldu beklicez[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 14xxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 cypher sıçtı.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 walla ben hastaydım yatıyodum biz charı iki kişi oynuyoz sen benim kankayı kesmişin cypher açılsın cz de hesaplaşırız merak etme parlement:D:D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 14xxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar