Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bundan tam 1 hafta önce basit bir quest sanarak Imperial - Kasskhy bilmem ne görevini almıştık.Ödülü Star Destroyel Hologram :) Ama bu güne geldiğimizde o holograminda beni buna zorlayan arkadaşında taa .. diyiyorum :)

Neyse işte aldık görevi Avatar'a gideceğiz bir baktık Turretler.Zzcik Clan görevlerini yapacakmısız biraz yaptık hoppa Etty'de adam öldüreceğiz.Gittik Etty questlerini yaptık ki o bir 3 gün sürdü (uzay görevini ilk verilen gemilerle yapmaya çalıştık sonra pilotluk kastık) onu yaptık.Zsscik Clan'ın sondan bir önceki görevi Ryatt en alt kat ve 4 saatlik uğraş sonunda Scratch'i öldürdük.Oleey en son görev kolay dedik.

Kısacası yazacağım ama baya döktürdük konuya geçiyorum.Blackscale Guard Captain den Passcard almamız mı ne gerek öldüreceğiz galiba.Bunları nerede buluruz ? Kısacası Avatar'a nasıl gireceğiz ? Son quest son görev.Hiç giren var mı Avatar'a ?

Artık 1 haftadır bir hologram için psikolojim bozuldu :) SWG'den soğudum git gel, görev al becereme ,tekrar git gel , tekrar becereme , böyle gidiyor manyaklaştım artık yardımm diyiyorum :) Yoksa 2 gün sonra ters gömlekle görürsünüz beni[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

rahatla derin nefes al, en yakın kalabalık cantinaya git otur twilek ablaları seyret, fantazi kur onlarla ilgili barmenden bisiler alip iç ve npc lerle muhabbet et.

tatile cik nabooda gol kıyısında dolas, kelebekler kuslara bak. tura katıl krayt grave yarddan gec sarlaga git. hatta umre nietine exar kun temple yada obi nin kulubesini ziyaret et.

jabba ya git dertlerini anlat, bobba ya sor bu abiler nerede bulunur die. olmadi dathomirde ns kes belki arada djm ve djk larlada asik atabilirsin. sakinlesince de questlerden arat avatar form die . mutlaka bi cozumu vardır. yardımcı olmayı ısterdım ama yapmadıgım bı oarası var[signature][hline]Army Captain of Vader
Dark Jedi Knight
Guardian of [RIP] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad(master as)
sadness(dark jedi knight)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Euheuh :) Amma güldürdün ama aramadığım kaynak kalmadı.

Oyunun içinde quest bölümünde yazan şeyin aynısını allakhazam'a koymuşlar.

Avatar'a giriş için Zsscik Clan görevleri yapılacak deniyor zaten sonuncusundayız :)

Off allahım :) Naboo'da tatili düşünmek gerek :) Var mı iyi bir otel tam pansiyon[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi içerisi sorun değil haritasi var nereye gideceğimizi de biliyoruz ama

Girmek için yapılan Zsscik Clan görevlerinin en sonuncusu.5 tane Pass almamız gerekmiş Blackscale Guard Captain'lerden.Bunları nerede buluruz :)

İçeride yapacaklarımızı biliyoruz 5 oda değiştirip 5 npc öldürmemiz gerek sonrasında hologramı alıyoruz :)

Sakın campta oraya girmek içinde görev yapmanız gerek demeyin kafayı yerim :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Aradigin blackscale guard captain, avatar platorfmun yaklasik 2km disinda bulunuyor. wp almistim ama uzun süredir oyuna giremiyorum. avatar yakinlarinda meteorlar var. meteorlarin yakinlarinda blackscale ler spawn oluyor sürekli. black scale captain ise, yarim saatte bir filan spawn oluyor sanirim. tier 3 olmasi lazim captain. disable edip dock ediceksin. hepsi bu. etraftaki blackscale lere ates etmezsen sana agro olmuyorlar. sadece captain i bulup disable etme yeterli. dedigim gibi avatar civarinda bulunuyor blackscale ler.
Sosyal ağlarda paylaş

onları biliyorum wp'si var bende ki olması gerekmez yerini biliyorum.

Onlar Blackscale Flight Captain değil mi ? Onların görevini yaptık çünkü disable - dock

bir bakalım.

Bu arada etty'de guard captain yok :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Zssik Clan: Assault on Avatar Quest...

Hssissk wants you to collect five ID cards from the Blackscale guard captains, on the Avatar.

NOTE:
No more info, at this point on this quest

Yok arıyorum arıyorum yok off.Allakhazam'ın Bestiary bölümünde bile yazmıyor.Off nedir bu ya :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

on the avatar avatarın için demek değilmiydi? Anlamıyorum avatar'a giremediğimiz halde off

Yapan yok mu ya :) Ya da yardım alacağım bir kişi ve ya site ?Allakhazam'da ve swgcenter'da yazmıyor :)off[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşlar en sonunda avatar'a girmeyi başardık.

Şimdi arkadaşlar avatar'a daha önce girenlere sorumuz olacak :)

Avatar platform'a 5 dk arayla Kando ile girdik.Ama o benim 1000 m ötemde başka yerde başladı.Ayrı düştük.Şimdi buraya grup olarak girmeye çalışacağız (adam toplayıp ).Group kurup girersek aynı platform'dan başlayabilirmiyiz avatar'da ?[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bir soru daha.

Bizim görevimiz avatar 14. ve 15. odalarında.Bu odalarda bulunan kutulardan bir eşya almamız gerek.Kando öle öle varabilmiş 14'e ama kutuları açamamış.Bu kutuları açmak için ne gerekli ? Smugglerlar mi açabilir sadece.[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Bu guide'i okursan baya yardımcı olabilir, haritası da gayet güzel. Benim çok işime yaramıştı.

Avatar Platform Guide v2.0[signature][hline]Zalim Derwish [HUN] -=) Corbantis (=-
Jedi Padawan
[700dps BH Killer, no BH death since unlock]
Imperial Storm Squadron Ace Pilot

...has soloed over 500 Dark Jedi Masters NPCs since pub19 and keeps killing them.
...has soloed the Avatar Platform.
...has soloed the Corellian Corvette.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...