damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bugune kadar patiden hep bişiler öğrendım ve bende ufak bir yardımda bulunayım dedim ve bu rehberi yazdım. öncelikle ne kazanacagımızı söliyim;superior heal pottla aynı hp yi veren Cd si 1 minutes olan havuc,10 stamına buff veren üzüm(aynı zamanda hp verıyor),1 saat süreli yuzde 5 crit ve tüm statlara 15 veren bir buff. öncelıkle bu quest tekrarlanabılır,hergun yapabılırsınızkı ben yapıyorum;ilk yapmamız gereken felwood harıtasında 46,7-83 koordinatında bulunan npc ile konusarak cenarion beacon itemini almak.bu itemi üstünüzde gezdirdiğiniz muddetce felwoodtan topladıgınız her herbden felcreep ve öldürdüğünüz her yaratıktanda corrupted soul shard cıkacak.bunları bir miktar toplayıp gene aynı npcye donuyoruz ve bize topladıklarımıza karsılık özel bir su verıyor.bu su ile aynı harıtanın degısık yerlerinde bulunan hastalıklı bitkileri iyileştiricez ve bize bıtkı odul olarak yemek ve buff verıcek. http://www.thottbot.com/?n=61276 bu ilk ödülümüz,bu havucları toplayabılecegımız bitkinin yerlerini gösteren harıta bu:http://www.thottbot.com/?m=27126 havuclar 10 ar adet cıkıyor. http://www.thottbot.com/?sp=15366 bu ödül olarak kazanabılecegımız buff ,cevrede gördüğünüz corrupter songflowerları hastalıktan kurtararak bu buffu alabılırsınız.bildiğim birkaç spawn yeri;46-85/56-10/63-22/39-57 http://www.thottbot.com/?s=windblossom+berries buda ödül olarak kazanacagımız buff ve hp veren üzüm.bunun içinde birkaç spawn coordınatı:56-10/57,6-20/45-41 bu üzümlerden herseferinde 14 adet verıyor. umarım fayadası dokunur.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bunu cözmeye calışıyordum nezamandır çok tesekkurler :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 çok iyi ya bu teşekkürler.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yararlı bir çalışma olmuş.Teşekkürler[signature][hline][b]++++- * Ubuuntu * Undead Mage * * Hajnal * Burning Legion * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ben varya mankafayım. bunu biliyordum yapmadım çok malım. hatırlattığın için çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yaralı olduysam ne mutlu:)ben bu sekılde gunde ortalama 50 havuc ve 50 berries toplayabılıyorum 1 saat ugras sonucunda[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 aylarca bu üzümleri yedim buffları kullandım ( cok fazla infernal kesiıyordum bi ara epic ring düşürcem die mekan felwood idi :D) ama bunu paticik ile paylaşmak benim hiç aklıma gelmedi.. saol yinede[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ben de 1 haftayı geçik felwoodda grind yaptım, o buffları da kullanmıştım ama unutmuşum işte yasni teşekkür gene :) neyse şimdi mage gider aoe yapar quest rewarları kapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bayagi ise yara bu [signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- [Bu mesaj Masticore tarafından 29 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bana q vermiyo bu inek neden acaba ? devam q i falan yok sanırım ?[signature][hline]Aksakal Lvl-60 Gnome/Warlock İnvadoria/BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 quest tekrarlanabılır,hergun yapabılırsınız,gunde 50 ser tane toplasanız(5 bitki gerekır sadece)tüm ıhtıyacınızı karsılar,ab ye falan gırmedende buffu alabılırsınız veya ınstance a[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Birde benim gibi enchantersanız lesser nether essence vererekte iyileştirici item alabilirsiniz[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hmm bende o sulardan cok varda bitkileri bulamadım:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bunları birçok kişi birden de toplayabilirsiniz. herkes diyalogu açacak ama bitkiyi toplamayacak. sonra 3 2 1 geri sayıp aynı anda toplayabilirisiniz. ayrıca casterlar için Night Dragon's Breath[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar