Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Arkadaşlar bu gün Motorola v-80 aldık.Neyse işte herşeyi güzel süper telefon ama tek bir eksiği (bana göre) 5 mb hafızası var harici olarak ek kart takılmıyor :) Şimdi arkadaşlar mp3 dosyalarını zil sesi olarak dönüştürmek istiyorum.Daha doğrusu zil sesi yapmak. Wnm formatına çeviriyorum ama tanımıyor telefon.Mp3 olarak atsam hafıza dolacak :) Var mı böyle çevirebileceğim bir program. Ya da işte daha az yer kaplamasını sağlayabileceğim bir program. dp : Bu arada arama yaptım ama bulamadım :) Varsa konu özür dilerim[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Download Bu programla yapabilirsin, yapman gereken dosyayı seçip (mp3) AMR formatına çevirmek. Mesela; mp3 "4" MB ise bunu AMR ye çevirdiğin zaman "400" KB oluyor. Kazanılan yer bir hayli fazla.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar