Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev arkadaşı bakınıyorum (istanbul avrupa yakası)

tamirci

Öne çıkan mesajlar

yeri burasımı pek emin olamadım o yüzden kusura bakmayın.daha önce açılmışmı onada bakamadım biraz acelem varda bi yere kdr gidicem.
arkadaşlar ben bu sene yıldız teknik üni sine yatay geçiş yaptım 2. sınıftayım davutpaşa kampüsünde okuycam.davutpaşaya ulaşımın kolay olacağı bi mekanda ev arkdaşı arıyorum.ilgilenen olursa özel mesaj atarsa sevinirim[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

şööle tam arada ddiossun
vaalla traanvay durağına yaakın sa ok
ama bak bi şartım var hatta iki seçeeneek sunayım sana
1)mutfağaa et ve eet ürünü sokmazsan eğeer yemekleri üstleene bilirim sende bulaşıkları yıkarsın
2)eev de de eet ürrününyemek istersen ben mutfaağaa ggirmem[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

bizde iki arkadaş sene ortasında eve çıkıyoruz...
istinye tarafında düşünüyoruz daha uygun kiralar için. birimiz ytu diğerimiz gsü kazandı bu sene...

ilgilenenler PM ile ulaşırsa tanışırız bakarız durumlara[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZaugnaKhaldun, 21 Eylül 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
bascam ben de

Yavaş bas nereyi basıyorsun?
Silkin de kendine gel.

said:
unac, 21 Eylül 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
mumkunse bi grup çalısması yapabilirmiyiz pls :p

Kendimize gelelim, dingonun ahırı değil burası. Ben o mesajı yazdığıma binbir kere pişman oldum şimdi. Burası neresidir arkadaşlar? twisteddemonun ya Metboy'la samimiyetiniz benim onlarla olan samimiyetim kadar mıdır? Ya da daha mı fazladır? Ben onu şaka amaçlı yazmıştım buraya,belli bir samimiyetim var çünkü. Peki sen neye dayanarak yazdın bunu? Ben seni tanımıyorum,sen beni tanımıyorsun bu insanları tanımıyorsun.Ben buranın son geldiği durumu algılayamamışım.Birine birşey dendi mi direk cıvıtıyorsunuz,saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.Suç bende ve aslında twisteddemoda da biraz var. Hepimiz burayı yanlış tanımışız.

"Grup çalışması yapalım" demişsin unac. Şimdi bundan kaç tane anlam çıkartabiliriz? Ki burda cümle içinde kullanıldığı anlamdan da gayet ilginç birşey çıkıyor. Hadi desen ki grup olarak basacağım. Ki çok saçma birşey, buyur bas ta görelim. Diğer türlüsüyse zaten karşında benle met'i bulursun.Buyur basabiliyorsan bas.

Çok fazla cıvıtmaya başladınız, kendinize gelin biraz.Sanal ortam da olsa samimiyetiniz olmayan insanlarla fazla yavşak muhabbetlere girmeyin. Hatta samimiyetiniz olsa bile bazıları gerçekten karaktersiz çıkıyor çok sonra farkına varıyorsunuz ya neyse.Şimdi sonuna ;p koymakla olmaz bu, bir daha birşey yazmadan düşünün. Zira ben de düşüneceğim ama insanların tepkilerini bazen tahmin edemiyorsun. Mesela ben de basçam, grup çalışması yapalım gibi saçma sapan yorumlar gelceğini bilseydim topic e uğramazdım ben.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
tamirci, 21 Eylül 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
yarı dönem de ne alaka abi çıkçaksanız uyarsa şimdi çıkalım

abicim yarı dönemle şu alaka;
1.si millet şimdi yeni yeni taşınıyor kiralar ekstra fazla
2.si şu an zaten çok harcama yapılıyor, bir de ev harcaması girmesin işin içine diye düşünüyoruz...

bir şekilde şu dönemi atlatalım güzel olcak inşallah[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor h0h0cular -:- cUkkıLı BeyBi 0h yEAh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 22 Eylül 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
said:
ZaugnaKhaldun, 21 Eylül 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
bascam ben de

Yavaş bas nereyi basıyorsun?
Silkin de kendine gel.

said:
unac, 21 Eylül 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
mumkunse bi grup çalısması yapabilirmiyiz pls :p

Kendimize gelelim, dingonun ahırı değil burası. Ben o mesajı yazdığıma binbir kere pişman oldum şimdi. Burası neresidir arkadaşlar? twisteddemonun ya Metboy'la samimiyetiniz benim onlarla olan samimiyetim kadar mıdır? Ya da daha mı fazladır? Ben onu şaka amaçlı yazmıştım buraya,belli bir samimiyetim var çünkü. Peki sen neye dayanarak yazdın bunu? Ben seni tanımıyorum,sen beni tanımıyorsun bu insanları tanımıyorsun.Ben buranın son geldiği durumu algılayamamışım.Birine birşey dendi mi direk cıvıtıyorsunuz,saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.Suç bende ve aslında twisteddemoda da biraz var. Hepimiz burayı yanlış tanımışız.

"Grup çalışması yapalım" demişsin unac. Şimdi bundan kaç tane anlam çıkartabiliriz? Ki burda cümle içinde kullanıldığı anlamdan da gayet ilginç birşey çıkıyor. Hadi desen ki grup olarak basacağım. Ki çok saçma birşey, buyur bas ta görelim. Diğer türlüsüyse zaten karşında benle met'i bulursun.Buyur basabiliyorsan bas.

Çok fazla cıvıtmaya başladınız, kendinize gelin biraz.Sanal ortam da olsa samimiyetiniz olmayan insanlarla fazla yavşak muhabbetlere girmeyin. Hatta samimiyetiniz olsa bile bazıları gerçekten karaktersiz çıkıyor çok sonra farkına varıyorsunuz ya neyse.Şimdi sonuna ;p koymakla olmaz bu, bir daha birşey yazmadan düşünün. Zira ben de düşüneceğim ama insanların tepkilerini bazen tahmin edemiyorsun. Mesela ben de basçam, grup çalışması yapalım gibi saçma sapan yorumlar gelceğini bilseydim topic e uğramazdım ben.
Sen de bu tür yorumlara açık cümleler kurma o zaman,kimle samimiyetin olursa olsun burası forum bir cafede arkadaşınla baş başa oturup konuşmuyorsun,buraya yazdığın herşey herkezin yorumuna açıktır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

abı ne ınsanlar var et yemıyorlar hanı darwenmıydı neydı hanı su lafuh fızıkcı ınsanların atası maymundur dıyen adam hahahah adam nedemıs maymunların bı cesıdı et yemeye baslamıs sonra beyınlerı mutasyona ugramıs sonrada fızıklerı mutasyona ugramıs ve sonra ınsan olmuslar gercı et yemeyende pek akıl olmaazmıs gunumuzun bılım adamları bole dıyo :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...