Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Q u o t e: - IF I HEARD ANYONE GOSSİPİNG ABOUT ME,THEN I WILL NOT BREAK THEIR HEARTS ONLY,BUT THEIR HEADS AS WELL. Threatening anyone with physical violence on a forum - not smart. That might pass as good form in Turkey, but is generally considered illegal in the rest of the world. Shame on you..... Oncelikle ingizlice icin kusura bakmayin. Zaten insanlar Turklere laf atrmak icin firsat kollarken bu sekilde dusunen insanlara firsat vermenin, sinirle ama dusunmeden yapilan bir davranishin bize ne sekilde dondugune bakin.. Bir daha dusunun cocuklar. Isteyen olursa okumak buyurun asagida link. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-burninglegion-en&t=10130&p=3[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Reported[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dancic [Bu mesaj Stream tarafından 29 Eylül 2005 05:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Garther dan sonra bi coment birakdim, bu tur leet tiplere dayanamam pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Böle adamlar yuzunden adımız çıkıyor işte.Zaten thread saçma,eşya kaybı için başka birine neden kızarsın ki?Ya düşünsene olmayan şeyler için başkasının kalbini kırıyorsun felan. Oyun işte oyna,o roll atıyorsa sende iyi zar at. sabah sabah uyuz oldum yahu,nedir bu ya pf. biride orda AB ile ilgili laf sokmuş.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: [What a nice Ninja guild btw with their members /who Gates of Heaven Kossity Kerbela Tylerdurden Grojarch All the popular ninjas in same guild :D Sattığım charım hakkında bu tarz yorumlar gelince kötü oluyorum ya rezalet ...[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 3-5 zibidi yuzunden topyekun yargida bulunmak zibidilikten daha buyuk bir kabahat . belki o lafi eden arkadasin ulkesinde sacma sapan tume varimlar mantikli karsilanabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Dogru soyluyorsun hun dogru da ne gerek var konushturmaya adama firsat vermeye.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yabancılardan hiç olgun insan oynamıyor mu bu oyunu ...[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar