Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 1 ) Help e tıklayınca spherede böyle bir hata oluyor sebebi ne acaba 12:37:ERROR:(d_yardim.scp,27)Undefined keyword 'countonline' Yardım scriptinin o kısmıda burda [spo1=Yardım scriptinde hatanın olduğu yer][PLEVEL 1] yardim [function helppage] var.br var.center var.centerb var.a var.ab var.b var.bb var.font1 var.font2 var.pg_font1 VAR.PLEVEL1=0 VAR.PLEVEL2=0 VAR.PLEVEL3=0 VAR.PLEVEL4=0 VAR.PLEVEL5=0 VAR.PLEVEL6=0 VAR.PLEVEL7=0 serv.allclients countonline dialog d_yardim[/spo] 2 ) Şöyle bir olay duydum mesela An mani atıosun sonra tam büyü atılacakken kal vas flam büyüsünü atıon beklemen gereken süreyi beklemiyorsun bunu nasıl düzeltebilirim an mani sadece örnek yani büyü iptal olunca fizzle olunca oluşan bir bug bu. Ben biraz çözmeye çalıştım ama baya karıştı işin içinden çıkamadım o yüzden yardım almak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 1- Scriptlerinde countonline diye bir komut yok.. 2- Magery.scp de [function sd] satırının altına if () findid.i_spdelay_man.remove endif if () findid.i_spdelay_man.remove endif bunları ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 teşekkür ederim chernobel 2.si için ama birincideki hata ne ben o satırı sileyim mi yani Buarada function sd de bak bunlar var ztn onları silecek miyim açıklarsan sevinirim /------------------ // freezetime control functionz //------------------ [spo1=function sd][function sd] if (() || () || ()) if () findid.i_spdelay_man.remove elseif () findid.i_spdelay_woman.remove elseif () findid.i_spdelay_unisex.remove return 0 endif endif if !(() || () || ()) if ( == c_man) var.m newitem i_spdelay_man act.more1 act.equip act elseif ( == c_woman) var.m newitem i_spdelay_woman act.more1 act.equip act else var.m newitem i_spdelay_unisex act.more1 act.equip act endif endif [/spo] [Bu mesaj Zwalin tarafından 29 Eylül 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 scplerin d_yardim diye bir dialog menüsü yok diyo kontrol et[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hayır d_yardim yok demiyor d_yardim da 27. satırda bulunan countonline adlı function yok diyor... 1. de ise // boyle yerler sadece gosterdigin yerde varsa silme ama scriptsel bir yazının basında varsa sil.. [function sd] nin altına dedigimi koy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ne alaka cyclone d_yardim scpsinde 27. satırda bulunan o komutu tanımlayamıyor algılayamıyor demek oluyor o :) Nese Chernobel çözebilir yine bunu :) [Bu mesaj Zwalin tarafından 29 Eylül 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 [spo1=Function Sd][function sd] if (( || ( || () if ( findid.i_spdelay_man.remove elseif ( findid.i_spdelay_woman.remove elseif ( findid.i_spdelay_unisex.remove return 0 endif endif if !(( || ( || () if ( == c_man) var.m newitem i_spdelay_man act.more1 act.equip act elseif ( == c_woman) var.m newitem i_spdelay_woman act.more1 act.equip act else var.m newitem i_spdelay_unisex act.more1 act.equip act endif endif [/spo] Bunun başına koyacam chernobel yani böyle olacak değil mi [spo2=yeni hali function sd][function sd] if () findid.i_spdelay_man.remove endif if () findid.i_spdelay_man.remove endif if (( || ( || () if ( findid.i_spdelay_man.remove elseif ( findid.i_spdelay_woman.remove elseif ( findid.i_spdelay_unisex.remove return 0 endif endif if !(( || ( || () if ( == c_man) var.m newitem i_spdelay_man act.more1 act.equip act elseif ( == c_woman) var.m newitem i_spdelay_woman act.more1 act.equip act else var.m newitem i_spdelay_unisex act.more1 act.equip act endif endif [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Telefonu çaldırdımda dikkatsızlık gene yaptım bak dikkatsızlık neyse[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar