Kraven Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Öncelikle herkeze selam, Aramaya inanadım ama sanrıım yanlış kelimeler kullandıgım için, herhangi bir sonuca ulaşamadım. Bu bölümle pek alakalı sayılmam ama ; çok sevdigim yetenekli bir kardeşim icin cizim padi almak istiyorum ama birakin cizim padlerine cizim dünyasına bile cok uzak biriyim :( Bana, eli cizime yetenekli bi cocuk (15 yaşında) için, başlangıçta elinin alışması vede ögrenmesi için bir çizim pad'i önerirseniz cok sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum Saygıar,[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yokmudur bi yardım edecek be yaw ? up olsun bari hala sizden bi öneri bekliyorum :([signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 arama hatalı olmuş.. şunlara bakıver Grafik Tablet - fiyat-tavsiye-alinacak yer-vs tablet denen olay Çizim Tableti Tabletler hakkında bir iki paragraf yazabilecek olan? çizim tabletleri ne kadar oluyor? Tablet Budur...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 şimdilik önermiyorum . ha aldınız diyelim aradabir takılsın cokta geerekli degil cizimide geliştirmek istiyosa classik yöntemlere devam. bende var kaldırdım bi süreligine renk olayı sonradan gelir.15miş yaşı zaten.ilerde alırsınız. tabletlede cizim calışılmaz bilgisayarda.tabi calışılırda saglıklı oldugunu zannetmiyorum.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Tablet başka bi olay, bence deseni geliştirmez Klasik yöntemlerle calışması bencede daha uygun, bende nerdeyse hergün kullanıyorum tablet ama yinede eskizleri elde cizerim. alırsanız ha bi şevk olur oyalanır biraz, ama daha kağıt kalemle yapıcağı cok şey var.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Şüphesizki öyle , ama işte sonuçta kardeşimizdir çgrensin bilsin istiyorum :) cok teşekkürler önerileriniz ve linkleriniz icin :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar