Scphelp Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 oyunda birisi reslendimi ressurection robe veriyor bunu nasıl kaldırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sphere.ini resurrectionrobe=0 dı sanırım[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sphere.ini NoResRobe=0[signature][hline]www.nimbusuo.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 0 yaparsa olmazki? Noresrobe ise = 1 olmalı[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Vermemesini İstiyorsa 0 Yapacak Vermesini İstiyorsa 1 Sphere.inide 1 Aktif 0 pasif Etmek DEmektir. Are You Okey[signature][hline]www.nimbusuo.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evet sphere.ini de 1 aktif 0 deaktif demek ama burda zaten NOresrobe. aktif olursa vermez deaktif olursa verir.[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. wook, 23 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki: eheh toggie olaya yeni bi boyut kazandırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Semihin dedigi dogru 0 olması gerekıor.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hevesinizi kırmak gibi olmasın ama sphere.ini (version : .55i) de yok diye biliyorum , hatta inanmazsanız bakın[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Hevesini kırmak istemem ama Revisiondan bahsedioruz:) ama onemlı dııl..[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Mike, 24 Eylül 2005 17:11 tarihinde demiş ki: 0 yaparsa olmazki? Noresrobe ise = 1 olmalı said: Cyclone, 25 Eylül 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Sphere.inide 1 Aktif 0 pasif Etmek DEmektir. Are You Okey said: Heimdall, 25 Eylül 2005 14:33 tarihinde demiş ki: evet sphere.ini de 1 aktif 0 deaktif demek ama burda zaten NOresrobe. aktif olursa vermez deaktif olursa verir. OKEYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 zaten .55i diye belirttim ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Scphelp, 24 Eylül 2005 05:33 tarihinde demiş ki: oyunda birisi reslendimi ressurection robe veriyor bunu nasıl kaldırabilirim Adam res robe vermesin diyo Noresrobe=1 yapıcak işte ne okeyi gel tavlaya lol.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Pls Hayır Robe vermesin diyor ee aktif 1 oluyorsa pls no robe 1 olacak dimi karı$tı ortaLık :) NOresrobe=1[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Margaux UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Denemeden Konuşmamak Lazım.. NORESROBE=0 !!! Kesinlikle Bu Doğru :D[signature][hline]www.nimbusuo.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 denemeden konuştuğumu kim söyledi? kaç aydır o şekilde resurrection robe falanda vermiyo.[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. wook, 23 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki: eheh toggie olaya yeni bi boyut kazandırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 denemeden yazıyorum noresrobe adından da anlaşılacağı gibi res robe yok gibi bi anlama geliyor sphere da (hemen hemen bütün programlarda da aynıdır) 1 = true (doğru) 0 = false (yanlış) şimdi res robe yok = doğru derseniz bunun anlamı res robe verme demek olur yani NoResRobe = 1 de res robe vermemesi lazım eğer aksi yapılmış ise programlama hatasıdır.. saygılar..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Peki Şuan Bende noresrobe=0 Ama Robe Vermiyo ? Ne Diyecez Buna ? Ona Bakarsanız bu .. spheresinde herşey salakça. bazı şeyler hepten TERS![signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Var Ya Koca Paticik Bişey bilmiyonuz Onun Orjinali ; NoResRoba=2 Olcak :lol:[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 cyclone saçmalayama başladın sende bi hata vardır, ilk mesajımda belirttim bunuda zaten noresrobe=1 yaparsan robevermez işte alalal ufacık konu hakkında tartışmaya bak[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Tartışma Degil Ama Önümde Gördügüm Bu ne yapabilriim ??? Bir UZak Makinede Açtım sphere birde kendi makinemde kendi makinemde noresrobe 1 yaptım reslendim robe verdi uzkta noresrobe 0 yaptım reslendim robe filam yok daha ne diyim[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 oda güsel..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Cyclone inadın üstüne .serv.noresrobe 0 yaptım b@b the kenks dedim saf vendora bi tane bana robe hediye etti :) Son dedim bir $unu .serv.noresrobe 1 yapayım gideyim $u b@b beni resLesin dedim gittim b@b resLedi gene beni ama stokta robeLeri bitmi$ vermedi kereta :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Margaux UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - [Bu mesaj Governor tarafından 29 Eylül 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 İllaha Resim Çekip Koymak Lazım Galiba. Neyse Sphere Bu Her Türlü B.klugu yapar[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar