samah takmışsın beni cem_jedi mıdır tanımam etmem adamı kimse kim banane neyse öncelikle davranışlarınız hoş değil böyle yaparsanız biraz zor arkadaş kazanırsınız ayrıca nickim fake değil 5-6 ay önce oynadım dolaşıp durdum eclipse'de ama 1 tane bile türk ile karşılaşmadım neden ? çünkü başlarda hiç bişey bilmiyodum öylesine dolaşıp dururdum (Naboo-Theed'de) herkese sorardım(yabancılara) bu oyunda neler yapabilirim ya da bir guilde katılmak gibi filan işte herneyse yardım eden olmadı ama 2.ci sefere Ya rebel olup eclips'de oynayacağım aynı nickle çünkü charım çoktan silindi 5-6 oluyo oynamıyalı 6 ay sonrada char siliniyomuş öyle duydum yalnız ben trial oynadım 1 sene filan oldu trialda terasi kasi fundament'a kadar kastım terasi kasi artist olacakken bitti trial zaten 15 günlük trial da ne yapılır ki neyse işte bu şekilde oldu resim isteyenlere atabilirim eski görüntüler msn'den yollarım
msn'im : [email protected]
sistem değişmiş co falan olmuş bakalım kredi kartım çıksın bende başlıycam sw:galaxies'e sizlerden yardım bekliyorum
en iyisi ben 2 char açıyım biri eclipsde rebel olayım diğeri ise corbantis'de imperial olurum xeion'a katılırım vakit geçirirm kasarım güçlenirim pvp'lere katılırım daha iyi olur benim için .
Çok özür dilerim sana fake dediğim için o zaman.Son zamanlarda Konu Dışı forumu başta olmak üzere hemen hemen her forumda azmaya başladılar da bende öyle mesaj atılınca :) Çok Özür dilerim[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
yaw kayga etmeyin[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave)
Sevgi Lee (Crafter of FrF)
Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz
Freedom Rebel Fighters (Eclipse)
Öne çıkan mesajlar
Vergil
msn'im : [email protected]
sistem değişmiş co falan olmuş bakalım kredi kartım çıksın bende başlıycam sw:galaxies'e sizlerden yardım bekliyorum
en iyisi ben 2 char açıyım biri eclipsde rebel olayım diğeri ise corbantis'de imperial olurum xeion'a katılırım vakit geçirirm kasarım güçlenirim pvp'lere katılırım daha iyi olur benim için .
Sosyal ağlarda paylaş
Natanyal
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş
Vergil
fakat bir daha tekranmamalıdır !
Sosyal ağlarda paylaş
tunch
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş
veliaht34
Sevgi Lee (Crafter of FrF)
Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz
Freedom Rebel Fighters (Eclipse)
Sosyal ağlarda paylaş
Arkansis
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş
RedemptioN
yeni üyelere balon mu veriyolar? Kim niye fake? Biraz açar mısınız? Bişe anlamadım... ( yeni falan diilim:P )
Sosyal ağlarda paylaş
tunch
fake is strong with me...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş