Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhabalar

Vergil

Öne çıkan mesajlar

işte paticiğin son zamanlardaki sorunu bu..

yeni üyelerin eski üye gibi davranması... çok basit oldu belki ama olay bu.

darkrider , nerden bildin fake olduğunu? balon fakelere değil yeni üyelere veriliyor. adam "yeni gelip" tanışmak istemiş.

fake dahi olsa , bu kadar saçma bişey söylerek kendi fakeliğini ortaya çıkarmış olmuyor musun?[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

zbi yenilikte adam hemen 5 konu açmış birbirinden alakasız.2 merhaba diye konu ;

eski nickim bilmem ne diye tek cümle geçen bir konu

frf'den yardım bekliyorum imperial'im diye konu (hadi bu o kadar önemli olmasa da ) diğer mesajlardan fake olduğu anlaşılıyor abi.

Paticik'teki tüm bölümlerde son zamanlarda fake adamlar konuya ilişkin alakasız mesajlar atıyorlar.Benim düşüncem bu adamın fake olduğu çünkü onlar gibi davrandığı.Eğer değilse Özür Dilerim[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

fake olması ayrı , "konu dışı" bi adam olması ayrı.. "kimsin sen çık burdan" diyeceğin , "bak arkadaşım böle olmaz , şu şu şu şekilde olur" dersin , kendi fakeliğini gizlemiş olursun..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

galiba sen hiç fake accler ile uğraşmadın ? Avaturk'teki haydarcan'dan da bahsetmediler sana ? Fake Accler sadece rahatsızlık için bulunurlar yerde ve orada ne konuşulur ne yapılır onlar daha çok bilir.Arkadaş eğer fake ise diyiyorum eminim Frf'nin bir rebel guild olduğunu biliyordur.Ve ayrıca yenidir demişssin.Bu forumda FRF adı geçen her topic'te frf'nin rebel olduğu belli edilirken niye bu imp'im frf'den yardım istiyor diyiyor.Hadi onu geçtik bir insanın 2 tane merhaba adlı topic açıp birinde,eski nickim hellscream bilmem ne ? diğerindeyse eskiden oynardım vs. vs. diye mesaj yazması bana bu adamın mesajları takip ettiğini ve eğlenmeye çalıştığını düşündürür.

Ama aksine gerçekten yeniden başlamış biri ise bir şey diyemem ama bu şekilde attığı mesajlar benim ve başkalarının onu fake olarak nitelendirmesine sebep olur.Konu Dışı forumuna bir girip bakın tonla fake sürekli konu açıyor ve forumu kirletiyor.2-3 saatlık konular 2. 3. sayfaya düşüyor.O zaman bu bölümde de bunu düşünmeliyiz.

Eğer gerçekten fake değilse ve bilmediği için böyle yaptıysa bu kötü karşılamamdan dolayı ÖZÜR DİLİYORUM.

Ayrıca 600 mesajlı bir insan nasıl fake olur anlamıyorum ????[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe takılıyoruz be zaten baba :)

Coldwind bu arada yanlış anlama fakelikle ilgili bilmen gereken en önemli kural :) Fake acc ile girildiğinde asla asıl acc'nle girdiğin zaman ki IP 'ı kullanma :) Modem Restart , Makineye restart zaten Adsl de ip değişimine sebep oluyor :)

Asıl accsini tehlikeye sokmak istemeyen bir kişi ip'sini değiştirip fakelik yapar :) (bkz.Haydarcan avaturk'un fake kralı.Bir gecede Konu Dışı bölümünün ilk sayfasını tamamen farklı 20 acc ile işgal etmeyi başarmış üstüne de daha fazla acc açarak kendi açtığı topiclerde sohbet havası yaratmıştır.Avaturk Forumlarına en çok zarar veren kişidir kendisi :) )[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

avaturkle paticiğin farkı , avaturkteki "leet" elemanların buda pek yaşayamaması..

modem restartıyla ugraşıcak kadar boş insanların buralarda olduğunu pek sanmıyorum :)

cem_jedi bile o kadar kasmamıştı..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

samah takmışsın beni cem_jedi mıdır tanımam etmem adamı kimse kim banane neyse öncelikle davranışlarınız hoş değil böyle yaparsanız biraz zor arkadaş kazanırsınız ayrıca nickim fake değil 5-6 ay önce oynadım dolaşıp durdum eclipse'de ama 1 tane bile türk ile karşılaşmadım neden ? çünkü başlarda hiç bişey bilmiyodum öylesine dolaşıp dururdum (Naboo-Theed'de) herkese sorardım(yabancılara) bu oyunda neler yapabilirim ya da bir guilde katılmak gibi filan işte herneyse yardım eden olmadı ama 2.ci sefere Ya rebel olup eclips'de oynayacağım aynı nickle çünkü charım çoktan silindi 5-6 oluyo oynamıyalı 6 ay sonrada char siliniyomuş öyle duydum yalnız ben trial oynadım 1 sene filan oldu trialda terasi kasi fundament'a kadar kastım terasi kasi artist olacakken bitti trial zaten 15 günlük trial da ne yapılır ki neyse işte bu şekilde oldu resim isteyenlere atabilirim eski görüntüler msn'den yollarım
msn'im : [email protected]

sistem değişmiş co falan olmuş bakalım kredi kartım çıksın bende başlıycam sw:galaxies'e sizlerden yardım bekliyorum
en iyisi ben 2 char açıyım biri eclipsde rebel olayım diğeri ise corbantis'de imperial olurum xeion'a katılırım vakit geçirirm kasarım güçlenirim pvp'lere katılırım daha iyi olur benim için .
Sosyal ağlarda paylaş

Çok özür dilerim sana fake dediğim için o zaman.Son zamanlarda Konu Dışı forumu başta olmak üzere hemen hemen her forumda azmaya başladılar da bende öyle mesaj atılınca :) Çok Özür dilerim[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...