Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumun son hali...

Redeagle

Öne çıkan mesajlar

said:
nileppezdel, 28 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar bu düşmanlık nedir ya? Buyrun diyip link vereceğinize bi teselli fln edin. Bu mu Paticik?

güzel demişsin hoş demişsin de...
bi arkadaş da 'Dağılıyoruz iyice' diyor.

Bakın arkadaşlar, ben buradaki kimseyi tanımıyorum. Kimseyle paylaşımım yok. Dolayısıyla 'gidiyorum ben' diyene bırak 'ya kalsaydın daha karpuz kesecektik' demeyi 'bye' bile demem.

Paticik'i bir ahali olarak algılayanlardan değilim. Sadece bulunduğum ortamın güzel olmasını isterim. Çünkü vakit ayırıyorum ve karşılığını almam gerekir. Eğer alamazsam da çeker giderim bu kadar basittir.

Hepsini toparlayacak olursak, kimse kimsenin 'bişeyi' değil. Paticik diye bir ahali - bence - yok. Ortada sadece hepimizin fikir beyan ettiği bir ortam var, tek amaç onu kaliteli tutmak.

Kişiler 'umrumda değil'

Giden gider. 'Kal' demem, 'bye' demediğim gibi...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlaşılmasın Redeagle'la şahsi bir mevzu değil.

ayrıca giden eski üyeler arasında yazılarını beğendiğim insanlar da vardı. onların bırakması üzücü. ama insanlar burada yazdıklarıyla varlar. bunu es geçmemek lazım.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...