amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bi de eskilerin tripleri var...ay siz şöylesiniz, seviyeniz yok, ne anlarsını topicden, amma bayağı, bu zaten açılmıştı, aman baydı.....ama kendileri giderken er giden bi topic açıyo onlara laf yok[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 garbage tayfasi nedir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya şöyle bi geçmişe bakıyorum harbi çok enteresan[signature][hline]**BéY@Z P@T!** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: nileppezdel, 28 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar bu düşmanlık nedir ya? Buyrun diyip link vereceğinize bi teselli fln edin. Bu mu Paticik? güzel demişsin hoş demişsin de... bi arkadaş da 'Dağılıyoruz iyice' diyor. Bakın arkadaşlar, ben buradaki kimseyi tanımıyorum. Kimseyle paylaşımım yok. Dolayısıyla 'gidiyorum ben' diyene bırak 'ya kalsaydın daha karpuz kesecektik' demeyi 'bye' bile demem. Paticik'i bir ahali olarak algılayanlardan değilim. Sadece bulunduğum ortamın güzel olmasını isterim. Çünkü vakit ayırıyorum ve karşılığını almam gerekir. Eğer alamazsam da çeker giderim bu kadar basittir. Hepsini toparlayacak olursak, kimse kimsenin 'bişeyi' değil. Paticik diye bir ahali - bence - yok. Ortada sadece hepimizin fikir beyan ettiği bir ortam var, tek amaç onu kaliteli tutmak. Kişiler 'umrumda değil' Giden gider. 'Kal' demem, 'bye' demediğim gibi...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Mantar, 29 Eylül 2005 02:14 tarihinde demiş ki: Giden gider. 'Kal' demem, 'bye' demediğim gibi... off güzel söz selametle redeagle cım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yanlış anlaşılmasın Redeagle'la şahsi bir mevzu değil. ayrıca giden eski üyeler arasında yazılarını beğendiğim insanlar da vardı. onların bırakması üzücü. ama insanlar burada yazdıklarıyla varlar. bunu es geçmemek lazım.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 o yok ben girmem, şu var ben girerim. 3 kişi ters başlık açtı girmem.. garip.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bby[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bir süre ara ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar