Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AP'de sıcak gelişme : "Soykırımı Tanıyın!"

elektrot

Öne çıkan mesajlar

http://www.sabah.com.tr/gnd95.html
http://www.ntvmsnbc.com/news/342994.asp
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~2@nvid~637171,00.asp
http://www.milliyet.com.tr/2005/09/28/index.html

Son haber.

Ülke olarak AB'ye bi girsek ya. Ama politik anlamda değil.

Edit: Sabah'taki link değişmiş, düzeltildi.
[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "

[Bu mesaj elektrot tarafından 28 Eylül 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

son siyasi cikislar . artik herkes elindeki butun kartlari aciyor .

ab ye girmememizi istemeyenlerin ellerinde fazla birsey kalmadi . mantik olarak girmemiz lazim - onlar icin mantikli bizim icin o kadarda onemli degil bence - , turkiye karsiti siyaset almanyada schroder gibi yipranmis bir siyasetciyi bile sandiga gommeye yetmedi , sarkzy de yumusama basladi .

ermeni ya da kibris sorunlarinin ab icersindeki dinamikleri etkileyebilecek agirlikta konular olmadigi ortada .

bunun disinda acik politikalarla ermeni kibris konularina destek cikmayanlara fazla kizmamak lazim . olabilir yani adamlarinda endiseleri fikirleri duygulari var ve bunlari kullanmak istemeleri normal . bizi cokertmeye calisiyorlar gibi bir fikir gereksiz asirilikta olur .
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu zamana kadar ağzımıza bir kaşık bal çalındı diye düşünüyoeum. umarım sonu iyi olur ama gercekçi olacaksam bizim için avrupa hayal diyorum.
453 (attila ölümü)
1699(karlofça ant (sanırım)) bunlarda avrupada varlığımızın kanıtları diyebiliriz. bir üçüncüsü olmaz diye düşünüyorum çekirge bir zıplar iki zıplar ......... misali
Sosyal ağlarda paylaş

@huun, yani hocu diyosun ki, bunlar bu karardan dönecek.
Zaten 3 Ekim'e şurda ne kaldı, ne Türkiye bu arada yalan soykırımı kabul eder, ne de AB kabul etmedi diye Türkiye'yi dışlar.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.

[Bu mesaj elektrot tarafından 28 Eylül 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 28 Eylül 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
@huun, yani hocu diyosun ki, bunlar bu karardan dönecek.
Zaten 3 Ekim'e şurda ne kaldı, ne Türkiye bu arada yalan soykırımı kabul eder, ne de AB kabul etmedi diye Türkiye'yi dışlar.

sozde soykırımı tanimamiz icin resmi bir talep yok . bana sorarsan olmayacakta . ben oyle sey olmaz sadece bazi siyasilarin politik cikislari bunlar diyorum ben .
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız şöyle bişey var, bu şart müzakerelere başlama şartlarından biri oluyor bu durumda, yani "bizimle müzakerelere oturacaksanız, önce şu soykırımı bi tanıyıverin". Bi çeşit talep yani.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
Sosyal ağlarda paylaş

Ermeni Soykırımını tanıyın tavsiye niteliğinde bir karar.. Ama fransız parlementerlerin de bu şekilde bir yasa tasarısı oldu ve onlar müzakereyi ve üyeliği bağlayıcı şart olarak öne sürmek istiyorlar bu tasarıyı..

Alakasız bişi: Daha ilginç olan bir haber vereyim.. AB'nin türkiye'deki akıl hastanelerinin uygun olmadığı yönünde bir kararı da var.. Onları da yenileyin çağrısı vs yapmışlardı dün..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Milliyet'te bu talebin hukuki bir geçerliliğinin olmadığı yazıyor, ama bu talep bence açık açık adamların niyetlerini ortaya koyuyor. Şimdi resmi talep gelmezse bi ara o da gelir.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
Sosyal ağlarda paylaş

parlamento kararı müzakere sürecini etkilemiyormuş. huun'un dediği gibi son çıkışları yapıyolar, ne koparabiliriz diye bakıyolar, akıllı davranmak, uyanık olmak lazım, zurnanın zırt dediği yere geldik. haa bence 10 yıl sonra ab üyesi olucak mıyız? hayır..üye olsak bile serbest dolaşımdı, iş imkanıydı vs. hayal.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Az kaldı.Medeniyetlerini,Kendini beğenmişliklerini hepsinin başına yıkacağım.Yaşayan masum insanları mı hiç umrumda değil.Bir gün öyle bir gürültüyle uyanacaklar ki uyandıklarını bile anlayamıcaklar.Avrupa kıtasını tertemiz edeceğim ve hiç suçluluk duymayacağım.Vicdan azabı peh o da neymiş.Aranıolar ve hak ettiklerini bulucaklar çok az kaldı.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

Bomba mı peh ne kadar küçük bir imha aleti o öyle.Öyle bir enerji kullanacağım ki bi kerede bütün avrupayı silecem ve bunun ciddi ciddi düşünüyorum.Tek yapmam gereken üni de biraz çalışmalarıma yoğunlaşıp bu enerji hapsedip sonra açığa çıkarma üstünde çalışmak.Ani ve hızlı olcak[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...