Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın saat sabah 7 de otobüste olucam

amon

Öne çıkan mesajlar

antalyaa-istanbul istikamettinde yol alacak yolcuların lütfeen peronlarda yeerlerini almalarınırı rica eederim diyecek süper diksyonlu abla...ailemle helalleşiceem ve yola ...istanbula...akşam 8 de beşiktaşta olucam kuzenime gidiceem ama daha kuzenimin haberi yok...cuma günü okula gidip prosedürleeri ayaarlicam ders seçiceem (o ne demekse)...hazırlık çıktı mı çıkmadı mı öğrencem. pazartesi de yurdu ayarlıcam salı okul başlıo......ve de paticiğe daha az zamanım olucak...çünki bilgisayarım burda kaalıo....hakkınızı helal edin[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

Amon ayrilirken sevindigin ve yeni bir o kadar da bana ait hayat diye dusundugun ancak herseyin acimasiz oldugu hayata hosgeldin !

Welcome to Dod's Fun CLub.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 28 Eylül 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Abi sen kimsin ya?

Hayat hikayeni paticiğe anlatıosun sürekli nedir bu ya? Tuvalete gitsin tuvalete gidiyorum die topic açcan eee yuh artık.
konumu beğenmeyen yazmaz kardeşim topic de yok olur gider...sen dahaa 9 mesajlı bir insan olarak ne sataşıyosun....[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 28 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
Amon ayrilirken sevindigin ve yeni bir o kadar da bana ait hayat diye dusundugun ancak herseyin acimasiz oldugu hayata hosgeldin !

Welcome to Dod's Fun CLub.
ya korkutma bi ya...valla korkuyorum zaten...yabancı çevre...bide hıç böyle yurtta falan kalmamıştım(tek bi gezide 15 gün)[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amon, 28 Eylül 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
said:
Davion, 28 Eylül 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Abi sen kimsin ya?

Hayat hikayeni paticiğe anlatıosun sürekli nedir bu ya? Tuvalete gitsin tuvalete gidiyorum die topic açcan eee yuh artık.
konumu beğenmeyen yazmaz kardeşim topic de yok olur gider...sen dahaa 9 mesajlı bir insan olarak ne sataşıyosun....

Amon biz burada mesaj sayısına bakarak mesaj atmıyoruz...
Tamam Davion' un dediği yanlış, ama güzel bir şekilde söylersin. Mesajları (mesaj sayısı) seni de, beni de ve başka birini de alakadar etmez...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...