EviLCrieS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 önemli olan 30dk ölmeden durmak değil. önemli olan o yaratıkların hepsinin kesilmesi :D[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 o zaman asasinler hide olup beklesin[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sen de tam bombaymışsın be hocam :P o zaman survivor temple olurdu format biraz daa deişik tutulurdu :P[signature][hline]Server:Beramus Nick:joaquinn Class:AssassiN LvL:61 Clan:Weiwuer NP:82xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Beverly, 28 Eylül 2005 10:24 tarihinde demiş ki: survivor temple :lol: koptum[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 şöyle rahat 2-3 party gidicenki bişeyler yapasın.[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 59 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 2 buçuk parti girmiştik hepimiz ortaya birbirimize çok yakın durduk.cyperde bu dediğim.la sonra bi baktım partiden 3 okçu koşarak ok atıyo büttün yaratıklarda bunların peşinden :P ortadaki asıl grup ise troll crimson felan onları çekip hallediyolardı.sonra telefon geldi light feet yaptım oturdum lan bi geldim 2 okçu hariç herkez yatıyo :P okçu lara helal olsun iyi kosp kullanıyolardı.ama sonra specter geldi sayneye ve şowunu yaptı :PPP böylece hile olmadan temple evet taktiğini kapmış olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 biz clanca gidiyoz valla bi rocuya dark vane düşünmütük ama olmadı :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hiç yatmadan kalmayı başaramadım :lol:[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize namaz kılalım ahirette götü kurtarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar