tellos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 arkadaşlar ortak alan kalktımı? taban puan değiştimi? sayısal mezunu sözel hangi bölümleri tercih edebilir? dersanede rehber öğretmeni şu an yok o yüzden buraya yazdım. nettede de bulamadım. şimdiden saolun[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ortak alan var 120 sorudan oluşuo 30 mat 30 fen 30 türkçe 30 sosyal sonra bu oturumdan sonra kendi alanında 60 soru daha yapıosun. yani sayısalsan 30 mat 30 fen daha çözüyosun.Eğer EA istersen bide 30 edebiyat çözüosun[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir. The Scientist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hocam onları biliyorum. taban puan 124.XXX'ti şimdi değiştimi ortak alan muhabbeti kalktımı?[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ortak alan derken? eğer sayısaldan girince ekstra çözüp eşit apırlığı da garantiye almayı diyorsan evet o bitti. çünkü yeni sistemde ööle bi zamanın olmayacak.bu yüzden en baştan karar vericen.ekonomi okumak istiyorsan girersin eşit ağırlıktan testin ikinci bölümünde FEN 2 testi yerine EDEB-SOS adı verilen bölümü yaparsın[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ya sistemin eskisi de yenisi de insanları birbirine benzetmeye ve zeka potansiyellerini kullanmalarını engellemeye programlanmış. Takma bu kadar. Hocalar söylemiyo mu gerekli bilgiyi. Bizde açıklama yapmışlardı.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: nileppezdel, 28 Eylül 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Ya sistemin eskisi de yenisi de insanları birbirine benzetmeye ve zeka potansiyellerini kullanmalarını engellemeye programlanmış. Takma bu kadar. Hocalar söylemiyo mu gerekli bilgiyi. Bizde açıklama yapmışlardı. bilgisi olani universiteye almaya programlanmis demen gerekir bence.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Şöyle söyleyeyim, üstün zekalı da, normal zekalı da, düşük zekalı da aynı sınıfta eğitim alıyor. Herkes kaybediyor. Üstün zekalı olan daha farklı ve üstün bir eğitimle daha iyi yerlere gelebilir. Düşük zekalı ise kendine uygun öğretmenlerden daha yavaş ve hafif bir kuru takip etmelidir. Ayrıca ezilme durumu da olmaz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bu sistemde en çok zararlı çıkıcak olan bölüm dil -Yds zaten zorlaştı, -Bölümlerin çoğuna artık zar zor giriliyo..yer kalmıyo(örn:turizm) -kazanacağınız yerin puanı diğer bölümlere göre daha çok arttı -Matematik,fen gibi dertlerde yanında ek verildi.. -İng öretmeni olcak mısınız? buyrun..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: nileppezdel, 28 Eylül 2005 22:10 tarihinde demiş ki: Şöyle söyleyeyim, üstün zekalı da, normal zekalı da, düşük zekalı da aynı sınıfta eğitim alıyor. Herkes kaybediyor. Üstün zekalı olan daha farklı ve üstün bir eğitimle daha iyi yerlere gelebilir. Düşük zekalı ise kendine uygun öğretmenlerden daha yavaş ve hafif bir kuru takip etmelidir. Ayrıca ezilme durumu da olmaz. ustun zekali o kadar ustunse diger insanlarla uyum saglamayi da kesfedebilir sanirim. nolacakti, herkes icin farkli bi uni mi acilacakti? gidip ozel uni.lerle gorusur kisi bu kadar kendine guveniyosa. ordaki prof'lar da bi yolunu bulurlar zaten. sorun var mi boyle bi kisi? yani ustun zekali olup da uni'ye giremeyen, talihsiz, ibrahim tatlises filmi kackini...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar