mert1014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Yaw arkadaşlar bilginiz varmı karakterlerin fiziksel değişimi ile alakalı bir haber saçma diceksiniz ama saç uzaması taurenlerin boynuzları falan bunların değişime uğramsı böyle bir olay varmı yakın gelecekte bence kötüde olmaz böyle bişi[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalcasci Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sanmıyorum böle bişi olucagını olursa bence pek güzel olmaz yani orta çagda oynuyoruz nerdee adamın yüzünü degistirmek daga uçagı yeni keşfettik oda bozuk gibi zati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kardeşim tauren druid açmıştı bi baktım bi boynuz kırık nie kırık bu dedim lord serpentisle dövüşürken oldu demisti inanmıştım :)[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sac ve boynuz uzamasi cok da mantiksiz degil ama gerekli de degil bence..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 undead ler şapka giyince yüzleri (gözleri) ve ten renkleri değişiyor.. seninki de giysilerden olabilir.. ya da olmayabilir.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 SWG deki gibi berber estetik doktoru felan gibi sacma proflar gelsin[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bakımlı hordeye metrosexuel denmez sanırım ve unutmayalım çirkin horde yoktur bakımsız horde vardır [Bu mesaj porsuk tarafından 28 Eylül 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 karakterin boyutunda bir üyüme oluyor mu ? yani karakterde pek birşey farketmedim de lvl 60 bir hunter ın pet ine bakıyorum, benimkinin iki katı... çok hoş gözüküyor... benimki oyuncak gibi... o lvl a göre olan birşey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 pet büyüyor LvL yükseldikçe onu bende fark ettim; ama karakterde bir büyüme söz konusu değil..yanlız şöyle diyebilirsin üstündeki itemlar fark ediyor..daha süslü, büyük itemlar giyiyoruz ya LvL atladıkça :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bence cok kötü bi olay şu pet lerin güclenmesi farkındayım bu konunun yeri burası değil ama güçlenen petler karşısında priest ve mage arkadaslara sabır dilerim [Bu mesaj Qui tarafından 28 Eylül 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ben boyle peti saliyorum gidiyo mage i aliyor priesti aliyor ohss [Bu mesaj Qui tarafından 28 Eylül 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Editleyince suçlu oluyorum, uyarınca suçlu oluyorum, uyarmayınca kötü mod oluyorum. Ben napıcam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 boynuz kulagi geciyosa sorun yok...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 .... [Bu mesaj Remus tarafından 28 Eylül 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 swg de image designer hatunlar vardı muhabbet koyucaz die bi zenci oluyoduk bi esmer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar