Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nirvana-Sliver [tracklist] (Yeni albüm Kasım 2005)


Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar arama yaptım bulamadım saolsun paticik müzik bölümü de ilgilenmemiş... (gerçi courtneyin para tuzağı ama alınır be abi...)

Nirvana bu yılın kasımında bir albüm daha çıkarıyor. Courtney love ve Francis Beans in(kurt un kızı) iç tasarımını yaptığı albüm kapağı ve hiç yayınlanmamış nirvana şarkıları barındırıyor vs...
yani anliyacağınız courtney in parası bitti nirvana üzerinden para yiyecek....
alın bu albumun tracklisti de şöyle olacak...tık bi.[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
For Those About to Rock... We salute you
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beyler kurt cobain ölmüş yaaa :(

şaka bi yana çok fazla yeni şarkı bulamadım, ölümüne fanları falan alacaktır bu albümü de sanırım, courtney de 13 yıldır falan sürdürdüğü sömürme işini devam ettirmiş olucak.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslina bakarsaniz artik pek de o kadar fun i kalmadi. Cd alacaklar. Sanmam satis rekorlari kiracagini. İnsanlar kaydilar artik baska yonlere. Adamlarin pazarlama psikolojilerinden ortalama bir satis tutturabilirlerse bravo.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...