Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liverpool - Chelsea [ C.L ]

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Chelsea alır gibime geliyo çünkü liverpool son maçını izledigimde çok dagınık oynuyolardı.
Şampiyonlar ligi bu belli olmaz diyoruz bi taraftan ama Chelsea harbiden çok kızgın.
Liverpool a şans vermiyorum ama berabere de bitirebilirler belki..
Sizce nolur bu maç ?[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası..

ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"
Sosyal ağlarda paylaş

chelsea alıcak bi aksilik olmazsa.iddaa da chelsea ye vericem.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Chelsea kesinlikle alir Mourinho 1 senede oyuncu olmaz dedigimiz oyunculari cok iyi gelistirdi ve Chelsea takim olarak iyice oturdu ingiltere liginde bildigim kadariyla 2 yada 3 gol yediler su ana kadar ve gercekten cok formdalar liverpoolda tam tersine beraberlik ustune beraberlik aliyolar bu gidise baktigimda kesinlikle Chelsea alir diyorum :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Sosyal ağlarda paylaş

gecen sene chelsea liverpool dan bariz daha iyi oynamasına ragmen yenildi..bi daha bole bi aksilik olmaz diye dusunuyorum..macı anlatan adam soyluyodu chelsea 2 lig macın da da yenmis liverpool u sora bi kupa macındada yenmis falan vs :) hatta biraz ileri gidersek bu sene ŞL de chelsea kupayı alır diyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

banko liverpool[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

beraberlik agır basıyor..
chelsea kadro ve form olarak ustun
liverpool da ise saha ve seyirci avantajı
cekismeli bi mac olcak..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

[Bu mesaj wook tarafından 27 Eylül 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lampard daha ofansiv. ayrıca lamparda yardımcı olan çok oyuncu var chelsea'de. liverpool o kadar kaliteli kadro olmadığı için gerrard tüm yükü çekiyor ve bu kadar başarılı. kıyaslama doğru değil fakat yapıldığı takdirde gerrard ağır basar.

inşallah liverpool kazanır hem şu uyuz çelsi de yenilmiş olur. futbolu zevkli yapan rekabettir, mafya parasıyla futbolu katlediyor şerefsizler
walk on with hope in your heart,
you'll never walk alone

go reds go
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...