Eternal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Chelsea alır gibime geliyo çünkü liverpool son maçını izledigimde çok dagınık oynuyolardı. Şampiyonlar ligi bu belli olmaz diyoruz bi taraftan ama Chelsea harbiden çok kızgın. Liverpool a şans vermiyorum ama berabere de bitirebilirler belki.. Sizce nolur bu maç ?[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
upperhuman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Valla Chelsea da defans büle dag gibi...liverpool un işi pek zor[signature][hline]In the Jungle of war There is always a lion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 chelsea alıcak bi aksilik olmazsa.iddaa da chelsea ye vericem.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Chelsea alır gibime geliyor ama bişe var her yükselişin bi düşüşü olacağı için liverpool bu 1 , 2 sene yatar gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Beraberlik diyorum ben.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 chelsea alır geçen seneden hırs yaptı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 berabere ve exact score 0-0 ;)[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Chelsea kesinlikle alir Mourinho 1 senede oyuncu olmaz dedigimiz oyunculari cok iyi gelistirdi ve Chelsea takim olarak iyice oturdu ingiltere liginde bildigim kadariyla 2 yada 3 gol yediler su ana kadar ve gercekten cok formdalar liverpoolda tam tersine beraberlik ustune beraberlik aliyolar bu gidise baktigimda kesinlikle Chelsea alir diyorum :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 chelsea alır.. yani almalı sırf benim için :D[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hiç belli olmaz bence.liverpool bu boru değil.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bende 2 verdim bakalım ne olcak , mac skoru ne olur sizce bana 1-2 bitcek gibi geliyor[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gecen sene chelsea liverpool dan bariz daha iyi oynamasına ragmen yenildi..bi daha bole bi aksilik olmaz diye dusunuyorum..macı anlatan adam soyluyodu chelsea 2 lig macın da da yenmis liverpool u sora bi kupa macındada yenmis falan vs :) hatta biraz ileri gidersek bu sene ŞL de chelsea kupayı alır diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 liverpool kendi ewindeki maçı kolay kolay bırakmaz. çelsi favori fakat liverpool 5 ay önce onları eleyip kupayı aldı. ayrıca liverpool da kolay yenilmiyor. maç yüzde 80 beraberlik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 you'll never walk alone...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 lıverpool suprız yapanılır.Tarıh tekerrur meselesı.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 0-0 biter chelsea atamaz liverpoolda atamaz maç ortada gider yani.liverpool hernekadr ligde ii olmasada şamp liginde herzamn iyiler[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 banko liverpool[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 beraberlik agır basıyor.. chelsea kadro ve form olarak ustun liverpool da ise saha ve seyirci avantajı cekismeli bi mac olcak..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim [Bu mesaj wook tarafından 27 Eylül 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 liverpool 22 kişiyle çıksa bu maçı alamaz.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Beraberlik bu maç[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 GERRARD GERRARD,HE PASSES BALL 40 YARDS HE'S BIG AND F*CKIN HARD, STEVE GERRARD GERRARD diyorum.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ehehe abi iyi diosun da lampard dıorum , robben diorum , S.R philips (yanlış yazmıs olabılırım) dıorum , dıorumda dıorum. bence lampard > gerrard.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Tezahürat varsa söyle öle isim atıp kaçmak yok :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 lampard daha ofansiv. ayrıca lamparda yardımcı olan çok oyuncu var chelsea'de. liverpool o kadar kaliteli kadro olmadığı için gerrard tüm yükü çekiyor ve bu kadar başarılı. kıyaslama doğru değil fakat yapıldığı takdirde gerrard ağır basar. inşallah liverpool kazanır hem şu uyuz çelsi de yenilmiş olur. futbolu zevkli yapan rekabettir, mafya parasıyla futbolu katlediyor şerefsizler walk on with hope in your heart, you'll never walk alone go reds go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Aston maci kac kac bitmisti gecen hafta? Hani Luke Moore un gol attigi[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar