Linu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşlar vampire klanı lasomra hakkında bildikleriniz neler?
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hmm ne derece bilgi istiyosun ki oyuncuysan bi kitaptan direk yazalım yok dmsen coook uzun sırf sabbat icindeki kurulumları saatlerce konusma hali[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum.
Linu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 oyuncuyum :)kitaptan özellik iyi olur,tabi bide genel bilinen kişilik özelliklerini birazcık anlatsanız.ayrıntıya gerek yok sadece genel bilgiler lazım.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sabbatlar kendileri, zevk içinde yaşamayı severler hafif italyan mafya ailesi imajı çizerler ve gölgeler üzerine güç sahibidirler. ayrıca insanları sonuna kadar söürmek(sabbat!) gerekliliklerindendir. sonsuz yaşamların zevkini süren güzel clan :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ... [signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. [Bu mesaj Grudge tarafından 27 Eylül 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Lasombra yı hiç sevemedim oldum olası ıyy.. Malkavian gibisi varmı.. sağı solu belli olmayan bir vampirden daha korkunç ne olur acaba[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: BonePART, 27 Eylül 2005 21:13 tarihinde demiş ki: hmm ne derece bilgi istiyosun ki oyuncuysan bi kitaptan direk yazalım yok dmsen coook uzun sırf sabbat icindeki kurulumları saatlerce konusma hali Bu bana kalırsa bır yanlıs bakıs acısı... Dm sen uzun hal alır.. Lassombra denılen hadısenın kokenını bılmek yeterlıdır...Dahası cok ozgurluk tanıyan bır sıstemı FR bazlı alıskanlıklarla dusunmek yanlıs..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Maxen, 28 Eylül 2005 20:14 tarihinde demiş ki: Lasombra yı hiç sevemedim oldum olası ıyy.. Malkavian gibisi varmı.. sağı solu belli olmayan bir vampirden daha korkunç ne olur acaba Malkavian ı oynatmak sadece sağı solu olmayan hadısesı ıle aydınlatmak cok kucumsemek olur... Malkavian ı oynatabılenlerın en ıyı oynatabılıceklerın rehberlık ogrencısı veya psıkolojı ogrencısı olabılıcegını dusunuyorum... bunu dusunmemdekı asıl sebeb cok ıyı gozlem ıster cunkı sız ıkı kısılıklı ve bır cok kısılıge sahıp bır akıl ustu kısılıgı canlandırıcaksınız..Yanı bır bunyede bır cok sıluet e ve o sıluetlerın tarıhlerıne tercuman olmak o kadar kolay degıl...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Malkavian'ı en iyi oynattığını gördüğüm kişi Keremdi(sitede niki nedir bilmiyorum) Benim oynmadığım bir oyundu ama çok zevk alarak izlemiştim. Arkadaş Megaloman bir psikolg idi. Mimikleri yorumları bakış açısı çok güzeldi. Böyle oynayan adamları tebrik etmek lazım. Ama konu malkav değil lasombra onun için konuya geri dönelim(!). Sen sor bilmek istediklerini biz söyleyelim bildiğimizce.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Linu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yani örneğin aldıkları belirli disciplenleri varmı,amaçları sadece insanları yönetmekmidir,vs açın biraz işte .
Öne çıkan mesajlar