Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lasombra hakkında bilgi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm ne derece bilgi istiyosun ki
oyuncuysan bi kitaptan direk yazalım
yok dmsen coook uzun
sırf sabbat icindeki kurulumları saatlerce konusma hali[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
oyuncuyum :)kitaptan özellik iyi olur,tabi bide genel bilinen kişilik özelliklerini birazcık anlatsanız.ayrıntıya gerek yok sadece genel bilgiler lazım.
Mesaj tarihi:
sabbatlar kendileri, zevk içinde yaşamayı severler hafif italyan mafya ailesi imajı çizerler ve gölgeler üzerine güç sahibidirler. ayrıca insanları sonuna kadar söürmek(sabbat!) gerekliliklerindendir. sonsuz yaşamların zevkini süren güzel clan :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
...
[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.

[Bu mesaj Grudge tarafından 27 Eylül 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lasombra yı hiç sevemedim oldum olası ıyy.. Malkavian gibisi varmı.. sağı solu belli olmayan bir vampirden daha korkunç ne olur acaba[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 27 Eylül 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
hmm ne derece bilgi istiyosun ki
oyuncuysan bi kitaptan direk yazalım
yok dmsen coook uzun
sırf sabbat icindeki kurulumları saatlerce konusma hali

Bu bana kalırsa bır yanlıs bakıs acısı...

Dm sen uzun hal alır.. Lassombra denılen hadısenın kokenını bılmek yeterlıdır...Dahası cok ozgurluk tanıyan bır sıstemı FR bazlı alıskanlıklarla dusunmek yanlıs..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Mesaj tarihi:
said:
Maxen, 28 Eylül 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
Lasombra yı hiç sevemedim oldum olası ıyy.. Malkavian gibisi varmı.. sağı solu belli olmayan bir vampirden daha korkunç ne olur acaba

Malkavian ı oynatmak sadece sağı solu olmayan hadısesı ıle aydınlatmak cok kucumsemek olur...

Malkavian ı oynatabılenlerın en ıyı oynatabılıceklerın rehberlık ogrencısı veya psıkolojı ogrencısı olabılıcegını dusunuyorum...

bunu dusunmemdekı asıl sebeb cok ıyı gozlem ıster cunkı sız ıkı kısılıklı ve bır cok kısılıge sahıp bır akıl ustu kısılıgı canlandırıcaksınız..Yanı bır bunyede bır cok sıluet e ve o sıluetlerın tarıhlerıne tercuman olmak o kadar kolay degıl...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Mesaj tarihi:
Malkavian'ı en iyi oynattığını gördüğüm kişi Keremdi(sitede niki nedir bilmiyorum) Benim oynmadığım bir oyundu ama çok zevk alarak izlemiştim.
Arkadaş Megaloman bir psikolg idi. Mimikleri yorumları bakış açısı çok güzeldi. Böyle oynayan adamları tebrik etmek lazım. Ama konu malkav değil lasombra onun için konuya geri dönelim(!).
Sen sor bilmek istediklerini biz söyleyelim bildiğimizce.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
  • Yeni Oluştur...