Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bende artık topliyim bi dedim yeni yaptıklarımı, Bundan başlıyalım flim afişi olarak tasarlanmıştı yazıların bi kacını cıkardım sonrada buraya koydum, siz buna yorum yapın ben bilgisayardan iş topliyim. edi:önce koyduğum cok buyuktu resize etmeyi unutmuşum rahat görün diye küçülttüm.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREEEskiden herzaman boş yer olurdu[Bu mesaj Cuce tarafından 09 Eylül 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ben o açık kasayı bir yerden tanıyorum =) Buarada çok güzel olmuş tebrikler Buarada sen siber alemlerin smithi oldun galiba konunun adına baktım da :) [signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi [Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Eylül 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 madem kasani yaptin, monitorunu de dogru yap gercegi gibi olsun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hiç sanattan anlamıyorsun, sanat yaratıcılıktır, olmayan birşeyi yaratabilme kabiliyetidir :p[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 o zaman kasaya kapak yaratsin kardesim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Neden abi kabloların rengi cok guzel, Ha bide evet lcd ekranım yok ama olsun ruyamda bazen goruyorum. Ki zaten benim masamdan olmaktan cok uzak bu alakası yok. [signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 10 Eylül 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 açık kasa ve kablolar hakikaten çok güzel olmuş.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 nedense mouse'un ayrıntıları çok hoşuma gitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 napster abla değilmi o :) birde ben çok cahılım ne şimdi senin bu yaptığın merak ettim? edik:klavyede esc ile fn yok olmamış :-P[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 10 Eylül 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 10 Eylül 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Çok güzel, nasıl yaptın bunu? Masanın sol tarafı, sol hoparlör ve masanın sol ayağında simetri sorunu var ama olsun =) edick: hea normalde de senin masan bu şekilse bişey diyemem :)[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] [Bu mesaj Ferrero tarafından 10 Eylül 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Güzelmiş :) Mouse benimkinin aynısı[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mouse zaten standart microsoft optic, Ya hoporlölere pek dikkat etmedim aslıdan ettim ama cok uğraştılar sil baştan sil baştan gına geldi biraktım artık yapmayı son bı dneme daha yapıo bıraktım hoparlörleri böle kaldı en son, Ya bide evet Masanın sol tarafının daha ince olması gerekirdi şimdi benide rahatsız etti.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 tamaminida koysana...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Anlamadım aqucum dediğini ya; resim yarım ve iğneliyomusun =) yoksa yazılarıdamı istiyosun? yoksa masanın geri kalanınımı?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yazilari da istiyorum. yani poster olarak. en azindan yapilis amaci belli olur biraz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ok bu uğraştığım bitsin ikisini birdne koyarım.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 /rude :P eheh eline sağlık[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eline sağlık çok güzel olmuş. kasa çok tatlı olmuş ayrıca:) eski kasam aklıma geldi bir an:-) bir de program olarak ne kullandığını sorabilir miyim?[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Photoshop ya painter IX'im yok ne yazıkki Edit: Saolun bu arada =) [signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 11 Eylül 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 buda bitti sonunda 3 gündür geceleri bununla uğraşıyorum,[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREEEskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 çok güzel valla:) helal.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 çok güzel...tablete özeniyorum almak farz oldu artık..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yanlış olani upload etmişim dorusu geliyo şimdi[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Mantar, 26 Eylül 2005 03:14 tarihinde demiş ki: çok güzel...tablete özeniyorum almak farz oldu artık.. Bende bende.. Ama önce para toplayıp Driving Force Pro almak istiyom :( Çok param olsa hepsini bi arada alsam keşke..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Hoş, sempatik, göze hoş görünüyor[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar