Hamatula Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 güzellik tanrı veya tanrıçası yok..biz yaratırsak olur o ayrı ....ben tanımadığım tanrılara karşı pek yapamam rolünü :) sune un tüm felsefesini biliyorum mesela..
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dediğin tanrıları bende tanıdıktan sonra sorun yok ki o Tanrıyı tanıyorum.. yani kısıtlama olmayan bir oyun olacak daha çok.. kısıtlamaları bol bir oyundan zevk alınmadığını öğreneli baya oluyor[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Hamatula Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o zaman güzel ..yapalım öyle bi şey
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 3 kişi olursa başlarız bu arada 3 kişinin de karakterlerinin özgeçmişlerini özelime göndermesi gerekecek katılımları bekliyorum...[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Hamatula Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bana sune a benzeyecek olan kendi yaratımın tanrı veya tanrıçadan bahsetki ona göre bir şeyler yazayım
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sune a benzemesinbe gerek yok direk Sune olabilir Tanrısal bi varlığın aynısının kopyasını yapmak saçma.. sonuçta tanrı ise seni cehennemin dibinden bile duyar[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 21 Eylül 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Hamatula Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 pekala çok güzel...ben sana düşünüp gönderirim
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Özgeçmişi özelden gönder ve detayları bol olsun lütfen çekinme yazmaktan oyuncu sayısı 3 e tamamlanırsa başlarız..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bende katılmak isterim d&d hakkında çok fazla bilgim yoktur ama unutulmuş diyarları daha iyi bilirim. Daha çok fazla olmasada masaüstü oynamışlığım var ama daha çok pc oyunları oynarım. Katıla bilir miyim.?[signature][hline]May the force be with you, always!
Hamatula Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bu arada maxen gönderdim ben öz geçmişi..bir sorun varsa söyle değiştireyim
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 evet aldım özgeçmişini.. diğer katılmak isteyen arkadaşlar da özel mesaj olarak özgeçmişlerini yollarsa sevinirim (okuduktan sonra yorum yaacağım özgeçmişe)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Progamer ve Hamatula nın özgeçmişlerini aldım diğer katılımcıları da bekliyorum denemek isteyenler özgeçmişlerini göndersin özel mesaj olarak lütfen[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yapacağım biraz sabır tabi bu dünyayı oluşturma sürecinde olduğumdan kaynaklanıyor.. bir eksik yada artı varsa söylerim ilerde[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Hamatula Özelden yazdığın özgeçmişi oldukça güzel ve etkileyici buldum gerçekten başarılısın seninle oyun oynamak bana zevk verecek.. sayıyı tamamladığım zaman birgün kararlaştırıp oynamaya başlayacağız umarım..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Hamatula Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sorun olmadığına sevindim..beklemedeyim hala :)
Öne çıkan mesajlar