Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastik bir oyun.. Öneriler lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzellik tanrı veya tanrıçası yok..biz yaratırsak olur o ayrı ....ben tanımadığım tanrılara karşı pek yapamam rolünü :) sune un tüm felsefesini biliyorum mesela..
Mesaj tarihi:
dediğin tanrıları bende tanıdıktan sonra sorun yok ki o Tanrıyı tanıyorum.. yani kısıtlama olmayan bir oyun olacak daha çok.. kısıtlamaları bol bir oyundan zevk alınmadığını öğreneli baya oluyor[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
3 kişi olursa başlarız bu arada 3 kişinin de karakterlerinin özgeçmişlerini özelime göndermesi gerekecek katılımları bekliyorum...[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Sune a benzemesinbe gerek yok direk Sune olabilir Tanrısal bi varlığın aynısının kopyasını yapmak saçma.. sonuçta tanrı ise seni cehennemin dibinden bile duyar[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 21 Eylül 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Özgeçmişi özelden gönder ve detayları bol olsun lütfen çekinme yazmaktan oyuncu sayısı 3 e tamamlanırsa başlarız..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
bende katılmak isterim d&d hakkında çok fazla bilgim yoktur ama unutulmuş diyarları daha iyi bilirim. Daha çok fazla olmasada masaüstü oynamışlığım var ama daha çok pc oyunları oynarım. Katıla bilir miyim.?[signature][hline]May the force be with you, always!
Mesaj tarihi:
evet aldım özgeçmişini.. diğer katılmak isteyen arkadaşlar da özel mesaj olarak özgeçmişlerini yollarsa sevinirim
(okuduktan sonra yorum yaacağım özgeçmişe)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Progamer ve Hamatula nın özgeçmişlerini aldım diğer katılımcıları da bekliyorum denemek isteyenler özgeçmişlerini göndersin özel mesaj olarak lütfen[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
yapacağım biraz sabır tabi bu dünyayı oluşturma sürecinde olduğumdan kaynaklanıyor.. bir eksik yada artı varsa söylerim ilerde[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Hamatula
Özelden yazdığın özgeçmişi oldukça güzel ve etkileyici buldum gerçekten başarılısın seninle oyun oynamak bana zevk verecek.. sayıyı tamamladığım zaman birgün kararlaştırıp oynamaya başlayacağız umarım..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
  • Yeni Oluştur...