Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilkokul arkadaşlarını yeniden bulmak

hildor_gunn

Öne çıkan mesajlar

Bişiler olur işte. Bi şekilde kader midir? nedir? Senin annen onun annesini görür.Tanırlar birbirlerini. Numaralar verilir. İlk mesaj: ''merhaba dostum nasılsın tanıdın mı beni? hani ...... ilkokuldan'', ''aa ewt ewt tanıdım'' la başlar herşey. Onun görüştükleri wardır yine ilkokuldan. Numaralar alınır. Çok sewdiğin arkadaşlarını bulmuşsundur. Seni sevenler,
sevmeyenler, kankardeşlerin, bissürüsü, kimisi şehir dışındadır, Antalya, İzmir kimisi hala burdadır Ankara'da. Değişmişlerdir, büyümüşlerdir, ama sana hala kardeşim derler, sen de öyle dersin içinden gelir çünkü, msn de geçer vakitler, hatıralar anlatılır, ''ya baba nasıl da yenmiştik onları o gün o maçta'',
doğum günleri hiç unutulmaz yediğin pastalar, oynadığın oyunlar, ''abi ne süper gündü yaa'', ''hatırlıomusun nasıl kavga etmiştik'', kızlar güzelleşmiştir, erkekler uzamış, karizma olmuştur, we birgün toplanılacağına dair söz verilir msn de, buluşmalar olur, normalde hiç bi şekilde tanıyamayacağın senden olan insanlar yanındadır artık, çok güzel bir gün geçirirsin arkadaşların arasında ama bitmek zorundadır, çünkü sen ildışını kazanmışsındır, onların üniversiteleri vardır, kimisi dershaneye gider, ama bi daha hiç kopmayacağına dair söz vermişsindir, ve kopmayacağız da en azından benim için

[Bu mesaj hildor_gunn tarafından 28 Eylül 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Belki de durumun o kadar da vahim degil ha ? Benimkine bakacak olursan.. Ayrı bir ilde olmayi isterdim dogrusu ayri bir ulke de olmaktansa peh..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda cok isterdim amma velakin kaavede gorsem tanimam kesin hiçbirini.. Lisedekileri bile goremiyorum ki ![signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız harbiden söyleyin yaa nasıl olur abi? Bi de benim ankara ilkokul 3 e kadar kalmıştım. Yane anasınıfı+ilkokul arkadaşlarım bunlar sadece. 4 ve 5'tekilere noldu onları hiç bilmiyorum onlar kahramanmaraş'taki arkadaşlarım. Ne yapalım işte kader buldurcam dedi mi bulduruo... 9 sene sonra düşünsenize bi nası bi durumdur bu?
Sosyal ağlarda paylaş

İldışı ahhh ildışı. Napiim arkadaşlar 9. tercihim işte. Yetmedi yetiremedim puanımı. Kayseri oldu. Olsun. 5 saatlik yer burdan. Ya izmirdeki arkadaşlarım. Onlar naaapsınlar. Canım arkadaşlarım onlar. ''BİZİ KİMSE AYIRAMAZ YOLUMUZA KİMSE TAŞ KOYAMZ'' diyen süper insanlar. Ama İzmir'e bi gidiyim varya... İlkokul yaa ... bütün duyguların en saflarının yaşandığı tertemiz kalplerin olduğu yer, o minicik yürekler nasıl da atardı o küçücük okulumuzda, öğretmenlerimiz, müdürümüz nasıl da iyi insanlardı, ve o değişmeyen yüzler, şu an birbirimize gönderdiğimiz resimlerden ''aaa çok değişmissin'', '' wallahi aynısın hiç değişmemissin'' demek, bakarsın şöle bi eski fotoğraflarına, '' o gün nasıl da sürünmüştük o karda'' dersin,
''Ya o pamuk prenses ve yedi cüceler oyunu nasıldı'', ''süperdi abi yaaa hiç unutmadım hep hatırlarım''......... Hala arıyorum arkadaşlarımı daha birsürü eksik var. Bişiler yapıp da onlara ulaştığım zaman nasıl da hatırlıolar beni, birbirimizi.... ''ne zaman sizin oturduğunuz o ewin önünden geçsem aklıma gelirsin'' .... fln insan çok mutlu oluo ve huzurlu çünkü seni tertemiz kalbiyle seven arkadaşların var ilk günki gibi....
Sosyal ağlarda paylaş

Gercekten yasadigimiz o kadar cok sey o kadar saf seyler.. kabuksuz fistik misali.. citir citir..

İnanirmisiniz hatirlayabildigim sinirli ani var ilkokuldan hafizam yuzunden olsa gerek.. Acaba simdi gorsem bir kacini tanir miyim ? Cok mu degismislerdir ? Cok mu dagilmislardir ? Bilmiyorum.. Yasamadim.. Ama imrendim..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 28 Eylül 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
Aslinda cok isterdim amma velakin kaavede gorsem tanimam kesin hiçbirini.. Lisedekileri bile goremiyorum ki !

Tanıyorsun Riehn böyle göz göze geliyorsun, düşünmeye başlıyorsun "ben bu kişiyi bi yerden tanıyorum ama, nereden?"...(ki zaten karşıda ki kişi dede aynısı oluyor.)

Eğer yanına gidersen anlıyorsun, bir bakıyorsun ne zamandan arkadaşın...(Çocukluk, ilkokul vs.)
Sonra bi muhabbet "vay be şunu yapıyorduk, nasıl düşmüştün sen ya hahaha..." O da diyor "sus sen de burnunu karıştırıyordun, sonra bigün altına etmiştin sınıfta hatırlamıyor musun?..." diyor..

Film kopuyor sonrasın da... Güzel anılar ah aklıma geldi şimdi.
*!Ah ahhh*
*!Düşünmeye başlar...*[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 28 Eylül 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum. Belki de hiç rastlasmadim eski dostlarimla ondandir.. Gerci hep yasam felsefem gibi dostlarim da degisti. Bilinmezligi oynuyorlar simdi. Animsamakta gucluk cekiyorum her birini. Sayisal hafizamdan olsa gerek sadece numaralar ve isimler. :P[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...