forceblack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 arkadaslar ke de bu gorevı nasıl yapıcamı bılmıyorum bılen warsa lutfen yardım etsın sımdıden tesekkur ederım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 3. derece (kırmızı renkte) full goblin set yapıcaksın/toplayacaksın bunu arch mage drake var raibada ona götüreceksin ordaki seçenekleri unuttum ama biraz kurcala thorn magic görünce zıpla bunlar bende var seçeneğini işaretle heee unutmadan bide çantanda 5m para olması gerek[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forceblack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sey ben orc oldumu soyleyı unuttum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kolay o zaman bellua mı ne bi şehirde işte :D[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forceblack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 aga bellua ya gıttım ama ordada bulamadım yaa orclardan yapan kımse yokmuu yardımm plssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya tüm şehirleri dolaş birinde olması lazım bütün vendorlara (isimlerine) tek tek bak garanti çıkıcak karşına[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 5 milyon alıyorsun, kırmızı goblini tamamlıyorsun, daha istek vardı galiba onları da temin ediyorsun yada biriktiriyorsun, ardından raon camp(sanki orada gördüm bilmiyom :)) yada orada değilse diğer townlardan birine gidiyorsun, herşeyi teslim ediyorsun. o kadar.[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kırmızı gob set ve 5m. başka isteği yok[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forceblack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 istekleri war abilerr sanırım anlatamadım ben bunları arc mega drake ye werıcem ama bu karakterı pısayada bulamıyorumm nerdedır bu yaa? ben d1 deyım bunun d2de olma olasılıgı warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 her ikisindede var önemli olan senin tüm şehirleri karış karış gezmen[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yaLnış BiLgi verdiniz Sanırım o 57 Görevi iÇindi 54 için 30 opaL 30 CristaL 30 Sapir + 5m GerekLi Yine Arch Mageden YapıLıor http://www.knightonlineworld.com/guide/advanced/quest.asp Bu Sitede Yazıor [Bu mesaj pckopat tarafından 28 Eylül 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 anaaa ben sallamışım arkadan herkez onaylamış :D evet 30opal 30 saphire ve 30 crystal ile birlikte 5m para vermen gerek herif yine aynı herif arch mage drake[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 meta yuh diyorum sana......[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar