DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 radeon x700 pro kullanıyorum,pc yi her yeniden başlatıımda donanım masasından aygıt yöneticisinden aygıtı devre dısı bırakıp yeniden etkinleştirmessem "bu aygıt başlatılamıyor" hatasımı aloyorum,yeniden etkinleştirdiimde sorun gidiyor ama bunu pcyi her baştan başlatıımda yapmak koyuyuor adama,bi fikri,önerisi olna varsa cok müteşşekir kalırım.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Güç kaynağın yetersiz olabilir ama oyunlarda falan çalışmaması lazım öyle bir durumda. Yeni driver yükle, belki düzelir. www.ati.com[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 en son driverlar yüklü ve küç kaynaımdan kaynaklandıını sanmıyorum,cok garip bi sorun.oyun fln calısıoyr reahatca,aygıtı etkinleştirdikten sora hiç sorun yaşamıoyrum onemli olan her actıımda pcyi yarım saat denetim msasına grip aygıtı etkinleştir flbn die uraşmak,canımı sıkıo.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar