Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super bi foto!!!

Phrexian

Öne çıkan mesajlar

said:
Voys, 26 Eylül 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
ne gibi bir savaş?

öldürecekmiyiz? her attığı post'a laf sokup kaçırtacakmıyız? işgence çektirip kalitesini mi yükselteceğiz?
mücadele vermiyoruz burada, eğlenmek için güzel zaman geçirmek için bilemedim bilgi edinmek için giriyoruz. ben neden böyle adamlara zamanımı harcayayım? neden uğraşayım? yönetimin desteklediği, bir şey yapmadığı kişilerle dolan forumdan şikayetçiysek durmanın ne manası var? en doğrusunu yaptılar. böyle topicler her gördüğümde bende bırakmaya 1 adım yaklaşıyorum.

Memnun değilsen yeni gelenlerin tutumundan, onlara pati olmayı öğreteceksin. Eskiler Paticik değişti diye giderse hiç bir anlamı kalmaz ki Paticik'in. Onlar yenilere nasıl daha iyi pati olunur tutorialı açıcak, gerekirse PMden özel ders vericek. Hadi herkes gitsin o zaman...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

@Elektrot azuahuha, fotodaki afişie bittim :).

@nileppezdel kardeş naptın sen?istersen paticik eğitimi okulu açsaydık?Hoca fln yetiştirip özel ders verelim veyahut?yemek mi lan bu tutorial veriyorsun?Sabah kalk-kahvaltı et-dişini fırçala, suratını yıka-pc yi aç-internete bağlan-www.paticik.coma gir-saçma topic açma-kimseye sataşma-vs...
Şahsın adam olması yeter abartmayalım...
[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 27 Eylül 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Arloth tarafından 27 Eylül 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 27 Eylül 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
ilk sayfayı okudum
bide son sayfayı okudum
hayretler içinde kaldım.

:D lol valla ben de öyle yorum yapayım dedim voys'un yazısını görünce. Masumum yani :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

topigi acan arkadas , lutfen din egitimi al , musluman degilsende bilmen gereken sey su inanc turizminin oldugu shirlerde onemli ibadet ve kutsal sayılan yerlerin yanlarında dinle alakalı malzemeler satan yerler olur ve bunlar aynı alanda toplandigi icin pazar alanı gibidir , cogu vatandas gidip gereken esyaları bakar , pazarlık eder kendi hesabına gore ucuzunu yada kaliteli pahalısını alır evine gider, boyle bir ortamda musteri cekmek icin bi dukkan kampanya diye bi afis yaptirmissa bu cogu kisiye gore komik degil normal biseydir , sana komik gelmis cunku bole objelerle pek ilgilenmedigin ortada ,
ayrıca Kuran parayla satilan bisey cesit turlusu var , buyugu kucugu meallisi kalite sayfalı olanı islemeli olanı fiyatıda buna gore degisiyor ,

bu tip fotoları bol bol yakalamak istosan bursa ulucami arkasındaki sokakları bi kac saat dolas eminim istedigin gibi bi resim cekersin bunuda arsivine katarsin ama gelip burda AA COK KOMİK falan diyip milletin dinini istismar etme , cogu kisinin sana sert cikmasının sebebide budur,

iyi gunler[signature][hline]´´dUAlİSt´´

wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ??
wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DueLisT, 27 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
topigi acan arkadas , lutfen din egitimi al COK KOMİK falan diyip milletin dinini istismar etme

Tebrik ediyorum seni bütün samimiyetimle[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ilk sayfayı okudum
bide son sayfayı okudum
hayretler içinde kaldım.

orta kısımada bak ordada farklı konular var paticikten gidenlerden tutta resim upload sitelerine kadar her türlü konuyu barındıran bir başlık oldu bu dikkatinizi çekeyim :) böyle çok kapsamlı konu kolay bulunmaz ne ararsan var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrtolga, 27 Eylül 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
said:
ilk sayfayı okudum
bide son sayfayı okudum
hayretler içinde kaldım.

orta kısımada bak ordada farklı konular var paticikten gidenlerden tutta resim upload sitelerine kadar her türlü konuyu barındıran bir başlık oldu bu dikkatinizi çekeyim :) böyle çok kapsamlı konu kolay bulunmaz ne ararsan var.

lol stıcky yapılsın bence :D[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce hiç kuran satılan bi kasetçi görmemiştim ben.kasetçi dediğin kaset satar,kitap değil.hele kutsal kitap hiç değil[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

gormen lazım , aslında kasetci dedigi nasil bir tarif ediyim sana , ibadet ile ilgili kaset ve cd ler satan bi yer dusun yanlarında askılarda tespihler asılı onunde kaldirima cikmis ekstra bi tezgah dusun oralarada dini kitapla yıgılmıs , kendi yagı ile kavrulan bi dukkan icerde hacı yada hacının cocugu dukkana bakıyor , isini seviyormu bilinmez iste bole biyer[signature][hline]´´dUAlİSt´´

wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ??
wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufenta, 27 Eylül 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
aaa post kasma topiği açmışlar!

said:
nileppezdel, 27 Eylül 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
Bence zaten komik olan birşey yok. Abartıyolar. Konuyu açan kişinin bunu komik bulması yeterince komik zaten.

muhahahaha, yıkıldım ya![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "

[Bu mesaj elektrot tarafından 27 Eylül 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...