Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super bi foto!!!

Phrexian

Öne çıkan mesajlar

said:
Janitschar, 26 Eylül 2005 17:57 tarihinde demiş ki:
Resim yok ondan öyle dedim arkadaşım

en soldaki sıyahlı adamın solundaki çocuğu göremiyorsan bence acilen bi göz doktoruna görünsen iyi edersin[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Sosyal ağlarda paylaş

bakın janitschar ve dynun arkadaslarım resmi ya beğenırsınız yada beğenmezsınız sızınle oturup bunu tartısacak degılım herkezın mızah anlayısı farklıdır saygı duyarım...[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Sosyal ağlarda paylaş

Mizahla falan alakası yok gerçekten, işte resime baktım ama göremedim birşey. Sana da dedim ki; o resim de ne olduğunu gösterir misin?
Sen de hayır dedin?

Eee daha ne yapalım ki? Resim koyamadığına mı gülelim? Sonradan BW olayına mı?
Anlatamadık derdimizi sana, daha doğrusu sen anlamak istemiyorsun.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phrexian, 26 Eylül 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
bakın janitschar ve dynun arkadaslarım resmi ya beğenırsınız yada beğenmezsınız sızınle oturup bunu tartısacak degılım herkezın mızah anlayısı farklıdır saygı duyarım...

dedim ki bana ozetler misin resimde ne var? dedin ki: ozetleyemem. nedir yani?[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
kediciğe yuva arıyoruz! tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş

Oradaki resime bakıpta çocuğa güldüğümü düşünüyor olamassın herhalde yanı dalga gecmek ıcın soylemıstım bunu anlayamadıysan eger zaten muhattap dahı olmam...

oradaki yazı bana komık geldığı ıcın koydum.Sense bana kalkmıs ukala ukala oradakı komık olan sey ne gıbısınden seyler soyluyorsun.ıster komık bulursun ıster bulmassın benı zerre kadar ılgılendırmıyor.

Herkese iyi aksamlar...[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Sosyal ağlarda paylaş

Ahh ahhhh kusura bakma tamam...
Benim gibilerle muhattap olma lütfen. Zeka fışkırıyor senden, ondan diyorum yani.
Senin mizah anlayışın buysa eğer, havale ile yolluyorum seni nereyi seçersen.
Hadi zeki çocuk seni iyi akşamlar.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

şakamısınız olm ya?
*!makiniiiiiiist film koptu resim yok*

Resim yok resiiiiim. Upload et resmi yada linki dorğ ver.
Yada limiti dolmuş sitenin başka bi siteye upload et :-)

Tersliyo bide ya :D
ehuehe[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum.
arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

Yok resim ilk başta var dı...(Şaka falan değil)
Ama resim o kadar komikti ki, yerlere yattık o derece...

Ondan kaldırdı siz görmeyin diye, ölür falan biri...

(BW dolmuş resim gitti, komik birşey yok...)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 26 Eylül 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öeh artık 1 kişi bile olayı söylememiş,üstüne üstlük topiği açan arkadaş hala anlayamamış birde kavga ediyor Eheh.

Bak arkadaşım olay şu:
Kendi bilgisayarına link vermişsin. Bizim o resmi görebilmek için senin bilgisayarına girmemiz gerekiyor. Yani şuan ortada resim falan yok bilmem anlatabildim mi.
Resimlerin görünmesini istiyorsan www.photobucket.com adresine üye olup resimlerini oraya upload etmelisin. Daha sonra oradan link verebilirsin.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

hayal gücümüzü kullanarak resimde ne olduğunu bulmaya çalışcaz heralde..

Transa geçeyim, resimde ne olduğunu bulmaya çalışayım

hmmm. hııımmm. hmmmmm. hımınıııııııı. hııııımmmmmmm[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum.
arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...