ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 evet site yenilenmiş ve artık dogum tarihi bulan programlar calısmıor :) *!bi oh ceker*[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 daha yapım aşamasında be abi keşke şu database lerini güvenli yapsalarda kimse ulaşamasa[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yapım aşamasında ama bazı yerleri çalısıor şifre deiştirebiliosun ş uan[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 gördüm ve sadece sitenin tasarım kısmı değişiyomuş gibime geldi inşallah siteyi değiştirirken dediğin gibi şu programları düşünerekten bişiler yapsalar[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bu arada ana sayfaya bi intro yapmışlar yüklüo şuan çok merak ettim nasıl acaba[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 intro kötü be oraya shell li bi warior falan koysalardı ya[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Clan ve character sıralama listelerini bulamadım koymamışlarmı yaf sıralamamızı nerden öğrenecez[signature][hline]Blackforest Ares= 54 mage 20k np(sadece savaşlara girer) 51 asasin 2,xx k np xenon=52 Priest(bıraktım) Cyper=57 priest (kasmaya devam ) [ne yazıkki hepsi aynı acc'de :( ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 varda sayfa daha hatalı[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: blackforest, 28 Eylül 2005 13:32 tarihinde demiş ki: Clan ve character sıralama listelerini bulamadım koymamışlarmı yaf sıralamamızı nerden öğrenecez [spo1=Burda][/spo][signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya[Bu mesaj LamicimiYok tarafından 28 Eylül 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar