Smoke Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bana göre şu yukardakileri yazdığınız ve doğruladığınız zaman objektif ve düzgün yorum yapmış olmuyorsunuz. Tartışmaya gerek yok yani türk teknik direktörlerini... :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Valla sorun direktörlerde değil bence.Ne kadar malzeme o kadar köfte[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Türkiye'de cidden futbol çok kötü fener çok da iyi oynamıyor açıkcası psv antrenörü çok açık veriyor demiş maçtan sonra savunmada ki doğrudur fenerin savunması rezalet nerdeyse bizimki kadar kötü... ayrıca diğer anadolu klüpleri de cidden iyi futbol oynadıkları falam yok sadece 4 büyükler denilen klüpler daha kötü durumdalar bu yüzden anadolu klüpleri bunları yenince sanki çok iyi top oynamış gibi gözüküyor ama ankaraspor da yabancı oyuncuları hariç rezalet top oynadı dün akşam, karşısındaki rezalet beşiktaşa 80 dakika gol atamamasından görebilirzi bunu... kısaca Türkiye'de futbol cidden kötü durudma şu an gerek saha içinde gerekse saha dışında... zaten saha dışında dönen olayların bahsini açmıyorum bile...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Günümüz Türk teknik direktörlerinin eksiklerini oynadıkları dönemlerinin Türk futbolunun parlak dönemine denk gelmiş olmayışına bağlıyorum. Atıyorum; Ergün 5 sene sonra GSnin başına geçip iyi işler yapabilir. Ersun Yanal'ı da beğenirim ayrıca. Her ne kadar Star Spor adamı aforoz et(tir)miş olsa da...[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Turkıyede besıktas yada ts kotu durumda oldugu ıcın futbol bıtmıstır demıyoruz.Hıcbır takım avrupada basarı gosteremedıgı ıcın soyluyoruz.En son BESIKTAS uefada ceyrek fınal oynadı onunda uzerınden 3 yıl gectı.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Şöyle diyelim.Fener'in kadrosu gayet iyi hatta süper.O kadronun başına adam gibi bir teknik direktör geçse takım Şampiyonlar Ligi'ni bile alır.Ama adam gibi teknik direktör diyiyorum.DAUM hiç iyi bir t.d değil.Futbolcular sahaya çıkıyor mahalle maçındaki gibi kafasına göre oynuyor ve yetenekleri sayesinde maçı kazanıyorlar. Galatasaray gerçekten çok iyi futbol oynuyor.Teknik Direktörleri çok iyi.Gerets iyi işler başarır. Beşiktaş'taki oyuncularda iyi ama Fener'in yaptığını yapamıyor.Taktiklere göre oynuyor.Taktiği kuran adam yanlışı yapınca takım gidiyor.Rıza'yi severdim ama o adamda BJK'ye gitmez.Pancu 'yu gönderip Vesyel'le gol atmaya çalışan , defansın bel kemiğini (ronaldo) gönderip Gökhan Zan'i aldıran adamdan bir şey bekleyemem.Şonuçta bu sene ne yapmış ne yapmamış ilgilendirmiyorum. TS'yi ise takip etmem :) Türkiye'de futbolmasa başında :) Bu kadar[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
upperhuman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Açikcasi nerden başlanir bilmiyorum ama teknik direktörlerimiz kesinlkle egitimsiz.Ne psikolojiden ne taktiği tam okumaktan anliyorlar.bir terim kaldi gerçekten ;söz geçirmeyi birakin maç içine bile müdahale edemiyorlar...Şenol güneşmiş;dünya 3sü olmasi bir başarimiydi?hepimiz maçlari biliyoruz ;milli takımin yarisi galatasraydi;riza,evet destekliyorum ama takim futbol oynamıyor yada maalesef oynatamiyor :( takimi taniyamiyorum;gelelim digerlerine:ligde başarisizliği ispatlanmiş onlarca teknik direktör var ama halen dvm ediyorlar ...Neden?zira hep bir tanıdıklari var;tavsiye ediliyorlar ancak bu sorumlularinda hoşuna gidiyor çünkü ince elemek sik dokumak onlari yoruyor..Neden kimse 2lig den teknik direktör almaz?alamaz zira onlarda kendilerini bulunduklari lige hapsederler;futbolcu bilmezler menacerleri zengin ederler..Liste dvm eder gider;bu iş vizyon işidir,sosyal olmakla alakalıdır.Zira teknik direktörlerimizin anladiği gibi futbol;bir oyuncuyu koşturup,çeşitli setler çalıştırıp ,kulup kaynaklari orantisiyla transfer yapmakla alakali diildir.. ASlina bakarsaniz anlaşılmayan şey bu oyunun FM de yada CM de oynandiği gibi bir oyun diilde,insanlarin içinde oldugu bir spor olarak degerlendirirlerse kendilerine ve futbolumuza büyük bir iyilik yapmiş olacaklar.. Sormayin cok dertlyiim cokk.. :([signature][hline]In the Jungle of war There is always a lion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 saçmalamayın Allah aşkınıza şamp ligini almak öyle kolay mı?! min 4 sene sürekli oynaman gerekiyor herşeyden önce. ikincisi kaliteli kadron ve zamanla güçlenen iyi bir takımın olacak. Fener şimdiye kadar bu kriterleri tamamlıyor. ilerde de tamamlayacak. Daum'u artık tartışmayın yeter. Dünya'nın en zor camiasında avrupa ayarında bir takım kurdu. Helal olsun diorum kendisine. Nice yıllara kendisiyle... unutmayın.. "HERR DAUM'UN ETİ YENMEZ; YEDİRMEYİZ"[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 oha yani bu konuda bile antu forumuna çevirdiniz topiki..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ne alaka? görüşse görüş..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 senin mesajla konunun alakası nedir onu bi anlat? konuşmak için konuşuyorum diyosan zaten muhattap olmaya gerek kalmaz ;)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: tunch, 27 Eylül 2005 20:17 tarihinde demiş ki: konuşmak için konuşuyorum diyosan zaten muhattap olmaya gerek kalmaz ;) Olayı cozmussun tunch[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 msjları oku anlarsın.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar