Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 http://alphaho.hp.infoseek.co.jp/Untitled-2.swf eheh daha oncekı topıcte koymustum ama ozel bı yerı hak edıyor bence ızledıkten sonra kopuslardayım su sısko adamın yaptıgı asıl marı hıı den bın kat daha guzel bence hele yuna ıle athrun un zırt pırt cıkması ve kıra ıle athrun un halay cekemsı kopardı benı ahah[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Hehe arada shaolin soccer ın son sahnesinden çalıntı bile var:) Birde kira-athrun sürekli halay modunda koptum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yaa Athrun ciplak ciplak firliyo her koseden, o cikar cikmazda bi grup cocuk "obaaa" suratlariyla buna bakiyolar, o kopardi beni ehuehehehu...halay ayri bi komedi tabi :D[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 İnanılmaz ama gerçek! Bugün izledim ve koptum!! Bu şarkının adını bilen varmı diyecektim : Askerdeyken saat başı Metro TVde çalınıyordu , arkadaşlarla feci halay çekerdik o yüzden anısı var.Bugüne dek ismini bilmiyordum tabii , bunu izleyince içimde depreşti :) İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar