Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ftp'lerden download

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla bende talibim o ftpye =p gusel yeni bi kac film olsun yeter anime olsun o da olur =p 4mbit kullanılmayan hat var madem kullanılmıcak ne bokuma o kadar büyük yasık günah olmasın diye değerlendircem
Mesaj tarihi:
hakkaten ya, gül gibi bağlantı var ünide kullanmıyoruz. evden fedora indiriyorum da 2.5gb, itüde denedim 3mb/s ile indirmeye başladı :) kapadım ama nasıl eve taşıyacam o kadar büyük dosyayı, dvd-rw koysalar keşke :p 24 saattir açık burda download daha 12 saat var diyor. bekle babam bekle.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
USB mp3 player çok yararlı oluyor bu durumda. 4GB bir günlük yeterli ama 60GB'lık iPod'la falan da gidilip hayvanlık yapılabilir :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mesaj tarihi:
Ovv kötüymüş, benim Muvo2'yi direkt takınca tanıyor. Arkadaşın cebini taktım, onu tanıdı ama hardware kurulumu için admin pw falan istedi falan filan. Şanslıymışım :). Senle bi ara buluşalım lablardan tekinde de bi beyin fırtınası yapalım bağlantıyı nasıl sömüreceğimiz konulu :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mesaj tarihi:
Bilgisayara program bile yüklenemiyor admin korumasından :). mp3 playerıma kurdum getright, bitcomet falan, anca öyle :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
  • Yeni Oluştur...