Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

260YTL,4Gb hem de Creative

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Bu aralar bende mp3 player almak istediğimden bu aletlerle ilgili detaylı bir çalışmam olmuştur. Fiyat/teknik özellik oranına bakacak olunursa, en çok alınası Mp3 player olarak creative gözüme çarptı. Yurt dışında geçen ay kampanyası vardı, www.cambridgesoundworks.com, kampanya fiyatı tam tamına $100 dı ! Üstelik amerika içi kargo ücreti almıoyrlardı(yurtdışına göndermiyorlardı) Lakin aksilikler oldu ve ben bu aleti getirtemedim. Şu anki teknosa vb mağazalardaki fiyatı 300YTL olup, eğer ben ebay.com a güveniyorum derseniz 130$ + ~30$ kargo ile aynı ürünün 0'ını satın alabilirsiniz

Ve ne olursa olsun MP3 player almadan amazon.com dan daha önce benzer ürünleri kullanmış kullanıcıların yorumlarını görmelisiniz. Creative'in bu modeli için hemen hemen hepsini okudum. Kullanıcıların 1/3 ü aletin garanti süresinin hemen sonrasında bozulduğundan yakınıyor(orada garanti süresi 90gün). Onun dışındaki şanslı kullanıcılar üründen çok memnun.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım benim tavsiyem 260 ytl yi boşuna harcama aynı alet arkımda var fena şekilde pili bitiyor ve cok sarkı yuklersen aradıgın sarkıyı bulmakta zorlana bılıosun en azından dokunmatık olmadıgından parmakların nasır tutuyor :D

ben derımkı su donemde acaip ucuzlamıs olan ipod mini lerden alman biraz daha biriktirip 4gb lik oda ancak dokunmatik tuslar ses kalitesi 350ytl sanırım su anda piyasa fiyatı[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!!
Gral Olunmaz Gral Doğulur :)

Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]

TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar...

Sosyal ağlarda paylaş

creative tavsiye ederim. 30gb lık var bende ses kalitesi süper. Ama şu sanatçı ayırmayı biraz daha iyi yapsalardı iyi olurdu.[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CaNNi, 20 Eylül 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
creative tavsiye ederim. 30gb lık var bende ses kalitesi süper. Ama şu sanatçı ayırmayı biraz daha iyi yapsalardı iyi olurdu.

şarkılar arası jump fln yapılamıyor arabirim kötü...[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Sosyal ağlarda paylaş

mp3 player içinde playlist oluşturaibliyor muyuz yoksa illa bilgisayara ihtiyaç duyar mıyız?

pil ömrü nedir, ne kadar gider? şarj süresi ne kadardır
özellikle pil konusunda ipod mini 4gb ile karşılaştırıldığında tercih edilmeli midir? neden edilmelidir?

şu sorulara cevap verirse kullananlar çok memnun olurum.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

+1 soru da

usb den mi şarj oluyor? bilgisayara muhtaç mı kalıcaz yani bu durumda; çünkü bilgisayarı tamamen kaldırmayı planlıyorum, öyle bir şey varsa çok kötü olur.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...