Sensible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bunu görünce çok sevindim en kısa zamanda almayı düşünüyorum :) Creative Muvo2 4 Gb Mp3 Player # 4 Gb kapasite .Siyah ve Bej Renk Seçenekleri . # MP3 Çalar, taşınabilir bellek, özellikleri # Mavi ekran aydınlatmalı LCD ekran ( 131x32 piksel ) # Değiştirilebilir ve sarj edilebilir Lityum -ion pil # 9 band Equalizer , Usb 2.0 ile 40 kat daha hızlı veri transferi # Yazılıma ihityaç duymadan sürükle-bırak ile dosya aktarım özelliği # Mp3,Wma format desteği # Müzik,fotoğraf,sunu ve diğer tüm dosyalarınız için taşınabilir bellek özelliği # 98dB Ses gürültü oranı (SNR) ile pahalı Hi-Fi sistemlerdeki kristal berraklığındaki ses kalitesi # Ebat :67x66.5x20 mm , 79 g ağırlık ( pilsiz ) # (Opsiyonel mikrofon, ses kayıt , FM radyo kumanda özelliği ) # Beraberinde gelen Creative MediaSource yazılımı ile bir tusa dokunarak CD'lerinizi MP3 ya da WMA'ye dönüstürün .[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 11 Eylül 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 çok güzel bişeye benziyo ya.. ucuzda almak lazım.. alacagımız yerin de linkini werebilir misin..?[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Fiyat performans açısından hiç fena görünmüyor. Ama iPod photo 60gb rüyalarımı süslemeye devam ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben kullanıyorum 1 aydır. Programa falan gerek duymadan, usb hd gibi içine her türlü dosya türü atabiliyoruz. Çok memnunum, tavsiye ederim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Playlist, gruplara ayırma (mesela x türü müzik, y türü .. gibisinden) gibi özellikler var mı peki ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Playlist var ama ben kullanmıyorum, ben dosya sistemini kullanıyorum. Her albümü farklı klasöre koyuyorum, istediğim şarkıyı bulmak kolay oluyor. Bir de alt klasörleri görme özelliği var. Mesela shuffle ile metal mp3'lerimi dinlemek istiyorum, music->metal klasörünü çaldırıyorum. Böylece metal klasörü içerisindeki klasörleri de dinleyebiliyorum. Ya da sadece No Doubt'ın Tragic Kingdom albümünü dinlemek istiyorum mesela, onun klasörünü seçiyorum (music->punk->no doubt->tragic kingdom) sadece. Bu arada hazır klasörler yok makinada, ben yarattım music, metal hede hodo. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 11 Eylül 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ewt ya benim arkadaşda aldı.çok güzel[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 peki bu aleti nerden alabiliriz bi linki fln yokmu.. hem tipini görelim aletin..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPVFESXRBaU1QWlZWTjVYWjJsR2RoVm1jRDVYTnhBak0yNEhNeVl6TVA=[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 klasör yok dediniz de mesela albumler,sanatçılar falan diye sıralanmıyo mu? yani atıyorum megadeth dinlicen megadethin tüm şarkılarını göremiyomusun ille de klasör mü yapmak lazm?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bi de pil süresi ne kadar? özellikle o konuda sıkıntı çekiyorum çok.. bi discman almıştım dandiklerden tabi bilmiyoduk pil dayanmıyo ya.. I-Pod mini düşünüyodum şimdilik pahalı gibi geldi bana bu onun yerini tutar mı[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arama özelliği yok onun için her şeyi klasörlemek yararlı oluyor. Kutusunda pilin 14 saat sürekli playback yapabileceği yazıyor ama zaman tutmadım hiç. Bence iPod'a daha çok para vermek gereksiz Muvo2 varken, ayrıca Türkiye'de satılan Muvo2'ler Asya versiyonu olduğu için 96 desibel ses şiddeti var, iPod'da ise daha düşük (AB yasalarıyla düşürüyorlar Avrupa'da satılanları). Pişman olmazsın bence ama belli de olmaz yani :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yaklasık 6 ay once 270 mılyona almıstım aynısnı :D[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Yanlız benim anlamadığım bir şey var: Burası Ve Burası Creative ' in avrupa ve amerika fiyat listesini gösteriyor. 20 GB Creative Zen Touch amerikada 229$ , burda 323$ a satılıyor. Diğer benzer ürünlerde biz normalden %40 civarı daha fazla para ödüyoruz, orası tamam. Ama konumuz olan alet orda 200$ , burda da 190 $ civarı ??? ipod olsun, creative olsun, tüm ürünlerde biz kat kat daha fazla para öderken, sadece bu ürün artmamış bir fiyatla satılıyor. Bunun nedeni nedir ? Bozuk olan ürünleri mi getirtiyorlar diye düşünmeye başladım.[signature][hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 13 Eylül 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Sonuçta garantisi var, bozulursa ver geri al yenisini ya da tamir etsinler.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bende 2 aydır kullanıyorum.. cok memnunum.. aldıgım yer vatan computer..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Güzel bişiye benziyo ucuzda :) Almak lazım heh.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ehe hiç aklımda yoktu ama görünce hemen almaya karar verdim. Ama kılıfla birlikte gelip gelmediği konusunda emin değilim. Bilgisi olan var mı?[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Eskiden kılıfla geliyormuş, şu an gelmiyor yeni sürümlerde.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben de almayi düşünüyorum ama sarsintida falan takilma yapiyormu onu merak ediyom.... bi de playlist nasil yapiliyoo..... kullanan biri varsa ve yardimci olursa çok sevinirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bende bu tarz bir mp3 çalar almayı düşünüyorum. fakat ipod ile creative ürünleri arasında kararsız kalıyorum. amerika'dan gelebilme ihtimali var, o yüzden ipod seçmeyi düşünüyorum. fakat creative'nin bu ürünüde çok iyi duruyor. bir arkadaşım kullanıyordu ve son derece memnundu.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Valla bende kullanıyorum ve memnunum...Hıc bır sorun yok bır kere kulaklıgım bozuldu o kadar...Son derece iyi fiyatta uygun bence alınabılır...[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 4gb tahminen kaç mp3 alır?(128 kbps olarak düşünürsek) [signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! [Bu mesaj Slat tarafından 18 Eylül 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 belli olmaz o 1000 tane alır diye düşünüyorum. 3.5 dan falan hesaplarsak[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Dosyanın kaç dakika sürdüğüne de bağlı, 8 dakikalık bir parça, 2 dakikalık olana oranla elbette daha çok yer kaplar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar