Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

260YTL,4Gb hem de Creative

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Bunu görünce çok sevindim en kısa zamanda almayı düşünüyorum :)

Creative Muvo2 4 Gb Mp3 Player

# 4 Gb kapasite .Siyah ve Bej Renk Seçenekleri .
# MP3 Çalar, taşınabilir bellek, özellikleri
# Mavi ekran aydınlatmalı LCD ekran ( 131x32 piksel )
# Değiştirilebilir ve sarj edilebilir Lityum -ion pil
# 9 band Equalizer , Usb 2.0 ile 40 kat daha hızlı veri transferi
# Yazılıma ihityaç duymadan sürükle-bırak ile dosya aktarım özelliği
# Mp3,Wma format desteği
# Müzik,fotoğraf,sunu ve diğer tüm dosyalarınız için taşınabilir bellek özelliği
# 98dB Ses gürültü oranı (SNR) ile pahalı Hi-Fi sistemlerdeki kristal berraklığındaki ses kalitesi
# Ebat :67x66.5x20 mm , 79 g ağırlık ( pilsiz )
# (Opsiyonel mikrofon, ses kayıt , FM radyo kumanda özelliği )
# Beraberinde gelen Creative MediaSource yazılımı ile bir tusa dokunarak CD'lerinizi MP3 ya da WMA'ye dönüstürün .
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 11 Eylül 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Playlist var ama ben kullanmıyorum, ben dosya sistemini kullanıyorum. Her albümü farklı klasöre koyuyorum, istediğim şarkıyı bulmak kolay oluyor. Bir de alt klasörleri görme özelliği var. Mesela shuffle ile metal mp3'lerimi dinlemek istiyorum, music->metal klasörünü çaldırıyorum. Böylece metal klasörü içerisindeki klasörleri de dinleyebiliyorum. Ya da sadece No Doubt'ın Tragic Kingdom albümünü dinlemek istiyorum mesela, onun klasörünü seçiyorum (music->punk->no doubt->tragic kingdom) sadece. Bu arada hazır klasörler yok makinada, ben yarattım music, metal hede hodo.
[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...

[Bu mesaj Silphatos tarafından 11 Eylül 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi de pil süresi ne kadar?
özellikle o konuda sıkıntı çekiyorum çok.. bi discman almıştım dandiklerden tabi bilmiyoduk pil dayanmıyo ya..
I-Pod mini düşünüyodum şimdilik pahalı gibi geldi bana bu onun yerini tutar mı[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Sosyal ağlarda paylaş

Arama özelliği yok onun için her şeyi klasörlemek yararlı oluyor. Kutusunda pilin 14 saat sürekli playback yapabileceği yazıyor ama zaman tutmadım hiç. Bence iPod'a daha çok para vermek gereksiz Muvo2 varken, ayrıca Türkiye'de satılan Muvo2'ler Asya versiyonu olduğu için 96 desibel ses şiddeti var, iPod'da ise daha düşük (AB yasalarıyla düşürüyorlar Avrupa'da satılanları). Pişman olmazsın bence ama belli de olmaz yani :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız benim anlamadığım bir şey var:

Burası
Ve Burası

Creative ' in avrupa ve amerika fiyat listesini gösteriyor.

20 GB Creative Zen Touch amerikada 229$ , burda 323$ a satılıyor. Diğer benzer ürünlerde biz normalden %40 civarı daha fazla para ödüyoruz, orası tamam.

Ama konumuz olan alet orda 200$ , burda da 190 $ civarı ??? ipod olsun, creative olsun, tüm ürünlerde biz kat kat daha fazla para öderken, sadece bu ürün artmamış bir fiyatla satılıyor. Bunun nedeni nedir ? Bozuk olan ürünleri mi getirtiyorlar diye düşünmeye başladım.[signature][hline]

[Bu mesaj flyblast tarafından 13 Eylül 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bende bu tarz bir mp3 çalar almayı düşünüyorum. fakat ipod ile creative ürünleri arasında kararsız kalıyorum. amerika'dan gelebilme ihtimali var, o yüzden ipod seçmeyi düşünüyorum. fakat creative'nin bu ürünüde çok iyi duruyor. bir arkadaşım kullanıyordu ve son derece memnundu.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...