Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferentus Bilgi Ve soru topiği

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Her arkadaş yeni bir topic açmasın ya yeter. Burası mmo genel bölümü ferentus bölümü değil. Bu topic altında sorularınızı sorun lütfen...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi kaç tane mail attım ama admin elrden cvp gelmedi :) ehehe zaten patiye sadece mmo bölümü için giriyorum arıtk.[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

ko dan buraya gelenler var ferentustan dolayı gerçi :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=144750

Durlag ben daha önce bununla ilgili çok bilgi verdim ama her gün bi topic açılıyordu dayanamayıp böle bişi açtım :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...