Saint Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Selam herkese ... saat uyumsuzlugu vs.. den dolayı eu ya gecmeyi planlıyorum .. us acc um var su an... onu eu ya switch etmek mumkun mudur? yoksa eu acc mu almam gerekiyo .. . thx in advance..[signature][hline]Midgard / Galahad Albion / Kay Mordred Illidian / Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ne yazikki cd keyi actirdiysan eu alman gerekiyo yada sansinw arsa e bayde yada bizim forumda satar yada takas edersiin[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Cd key aktif durumda su an .. peki eu gecmem icin yeniden box mi almaliyim yoksa mevcut cd lerle sadece key satın alıp gecebilirmiyim?[signature][hline]Midgard / Galahad Albion / Kay Mordred Illidian / Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sortiege Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Eu Cd'leri farklı arkadasım. Box almasan bile, Eu wow cd'lerini bulmalısın. Aksı taktirde, Yazlıkta US cd'lerini bilgisayar gükleyip, "Bu kullanıcı adım neden girmiyor" diye delirdiğim bi 15dak gibi sende delirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Us patchleri yaptıktan sonra realmlist'i eu olarak değiştirince giriyor diye biliyorum ben.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Sortiege, 28 Eylül 2005 05:59 tarihinde demiş ki: Eu Cd'leri farklı arkadasım. Box almasan bile, Eu wow cd'lerini bulmalısın. ok sagol bu cevap lazımdı bana da.[signature][hline]Midgard / Galahad Albion / Kay Mordred Illidian / Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar