Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni basliyacagim bir yardim

fyra

Öne çıkan mesajlar

Slmlar
swg ye mola verdim biraz wow takilayim diyorum,
paticik ve allakhazam da ki forumlari okudum, ama tam bir karar veremedim, swg deki rifleman + combat medic wow da neye karsi geliyor? swg bilmeyenler icin, uzaktan vurayim, guclu bir sekilde (rifleman) ve grubu ve kendimi cok iyi healleyim ve debuff ozelliklerim olsun
sagolun
Sosyal ağlarda paylaş

hem ranged dps sağlıyıp hem heal basabilen bi char yok zaten Wow'da shaman'lar MC BWL gibi endgame dungeon'lar dışında dmg olarakda iyi iş görüyo heal olarakda. Lakin debuff yok

Ha alliance olucam diyorsan paladin bambaşka bi olay, drudi deniyebilirsin shaman'a benzer, lakin sen yıllarca rifleman oyna oyna sonra melee'de bayarsın bence shamanla druidle falan al paşalar gibi hunter'ını az buz debuff'da var, miss gibi range'de, single target'a pek güzel dps'ide.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter değişik bi class yani çok keyifli ama değişik. Heal yapamazsın, resleyemezsin, bufflayamazsın (ancak full MM gitmen lazım ki bir buffın olur teame), petsiz dpsin normal düzeyde kalır, tank olamazsın, meleede zayıfsındır. Petini senden çok severler :) Ama genede oynaması keyiflidir. PvEde zorluk çekmezsin, PvPde gayet yeterlidir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...