fyra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Slmlar swg ye mola verdim biraz wow takilayim diyorum, paticik ve allakhazam da ki forumlari okudum, ama tam bir karar veremedim, swg deki rifleman + combat medic wow da neye karsi geliyor? swg bilmeyenler icin, uzaktan vurayim, guclu bir sekilde (rifleman) ve grubu ve kendimi cok iyi healleyim ve debuff ozelliklerim olsun sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Shaman[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 shamanlarin solo durumu nedir?, teke e tek de nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 en iyi char :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Melede gayet yeterli Healde gayet yeterli Caster olarak gayet yeterli Tanklık sınırlı olarak yapabilir Hızlıdır, güvenilirdir ve şimdi 12 ay garanti ile sadece size özel :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hem ranged dps sağlıyıp hem heal basabilen bi char yok zaten Wow'da shaman'lar MC BWL gibi endgame dungeon'lar dışında dmg olarakda iyi iş görüyo heal olarakda. Lakin debuff yok Ha alliance olucam diyorsan paladin bambaşka bi olay, drudi deniyebilirsin shaman'a benzer, lakin sen yıllarca rifleman oyna oyna sonra melee'de bayarsın bence shamanla druidle falan al paşalar gibi hunter'ını az buz debuff'da var, miss gibi range'de, single target'a pek güzel dps'ide.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 12 ay garanti varsa cok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mage olucaksın.... shaman NERF !! dicen abi işin güzelliği burada.. ( portal var.. su var ekmek var.. daha ne istion ? )[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 burning legion ( yanlis yazmis olabilirim) da hangi taraf daha guclu? birde shamanin allience daki karsiligi druid mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hunter değişik bi class yani çok keyifli ama değişik. Heal yapamazsın, resleyemezsin, bufflayamazsın (ancak full MM gitmen lazım ki bir buffın olur teame), petsiz dpsin normal düzeyde kalır, tank olamazsın, meleede zayıfsındır. Petini senden çok severler :) Ama genede oynaması keyiflidir. PvEde zorluk çekmezsin, PvPde gayet yeterlidir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 alliancede karşılıgı ( mage-Priest-warior-Druid) oluyor.. unuttugum varsa ekleyin[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yani allinceda tam bir karsılıgı yok diyorsun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yok alliancein toplami shamana karsilik geliyo demek istemis...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Benim anladığım range bir char istiyor arkadaş Hunterlar o yönden çok iyi :][signature][hline]Zerging as intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 grubu ve kendini cok iyi healleyip debuffta yapmak istiyo ayni zamanda...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyra Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 swg de pvp deydik, arada bir bounty hunter daldi bana ama neyse olmedim alliance olmam gerekcek gibi arkadaslar aliance, priest olursam damage i nasil? teke e tek de iyi olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Shadow Priest, bide cüce oldumuydun, Tek bile yazarım bu atı bee. ;)[signature][hline]Burning Legion Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar