Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS 2 ince makinalar?

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

eskisini vermekle kötü yapmışsın diyebilirim. slim olanlar çok cabuk ısınıyorlar.Çevremden duyduğum kadarıyla bozulan makinalar olmuş fazla ısınmaktan dolayı. max 2-2,5 saat çalıştırmanı tavsiye ederim. Arkasından yarım saat kadar ara verirsin çok iyi olur.[signature][hline]www.forumum.org
Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
Listem
Sosyal ağlarda paylaş

70004 makina benim haziran 2005 de üretilmiş yaptım ordaki testi herhangi bir sorun yok.

Thank you for checking. We are pleased to inform you that your PlayStation®2 AC Adaptor is not affected. We would like to apologise for any inconvenience caused.

[Bu mesaj Bonjo tarafından 14 Eylül 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

orda yapmış olduğun test, belli bi dönemde piyasaya sürülmüş ürünlerle ilgili olan bi testir. Benim ilk mesajımda anlattıklarım ise bütün slim kullanıcılarına hitap eden bişeydi. Ha 2 gün aralıksız çalıştırdım diyende duydum. bilmiyorum ne derece doğru bu fakat genelde duyduğum 2-2.5 saatten fazla çalıştırılmaması gerektiği. Şöle bi tavisyede verebilirim. makinanın ebatlarında bi mermer kestiririp , makinanı bunun üzerine koyarsan bu müddeti biraz daha uzatabilirsin. Ama tavsiyem max 2.5 saat..[signature][hline]www.forumum.org
Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
Listem
Sosyal ağlarda paylaş

Makinanın hava akışı olan bir yerde durması falan önemli.

Bir defasında bir arkadaşın external harddiskinden usb 1.1 aracılığı ile 3 saat sürecek bir dosya transferi yaptım. İlk başlarda aşırı ısındı hdd ancak daha sonra bir ekmek sepetini (hani yemek masasına ekmek getirilen hasırımtırak örgülü hede) ters çevirip üstüne koydum. Bu sayede neredeyse havada asılıymış gibi her tarafından hava geçer oldu aletin. Beklediğimin çok daha ötesinde serinledi hdd.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bizde de slim var şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı.
2-2.5 saat oynama süresi filan demeyin komik :D
Sony dandirikten bir firma değil bunlar üzerinde 1 yıl uğraşıyolar ısınma sorunu filan olmuyor rahat rahat çatır çatır oyna sen oyununu korkma[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...