Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yaw eski makinamı verdim yerine sıfır ince olanlardan aldım... ama bunlar sorun çıkartıyor diyorlar acaba bi bilgisi olan varmı? makinaya şöyle bir baktımda harbi acayip ısınıyor chip e felan zarar verebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eskisini vermekle kötü yapmışsın diyebilirim. slim olanlar çok cabuk ısınıyorlar.Çevremden duyduğum kadarıyla bozulan makinalar olmuş fazla ısınmaktan dolayı. max 2-2,5 saat çalıştırmanı tavsiye ederim. Arkasından yarım saat kadar ara verirsin çok iyi olur.[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 çinlilerin yaptıgıda bu kdr olur işte off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 habere dikkat ps 2 adaptörlerinde fazla ısınma sorunu var dikkatli ol :)[signature][hline]Online Gaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 70004 makina benim haziran 2005 de üretilmiş yaptım ordaki testi herhangi bir sorun yok. Thank you for checking. We are pleased to inform you that your PlayStation®2 AC Adaptor is not affected. We would like to apologise for any inconvenience caused. [Bu mesaj Bonjo tarafından 14 Eylül 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yaw aramızda yokmu hiç ps2 slim kullanan bi anlatsa şu olayı tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Valla biz kaşarlanmış Ps oyuncularıyız öyle slimle falan işimiz olmaz :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 orda yapmış olduğun test, belli bi dönemde piyasaya sürülmüş ürünlerle ilgili olan bi testir. Benim ilk mesajımda anlattıklarım ise bütün slim kullanıcılarına hitap eden bişeydi. Ha 2 gün aralıksız çalıştırdım diyende duydum. bilmiyorum ne derece doğru bu fakat genelde duyduğum 2-2.5 saatten fazla çalıştırılmaması gerektiği. Şöle bi tavisyede verebilirim. makinanın ebatlarında bi mermer kestiririp , makinanı bunun üzerine koyarsan bu müddeti biraz daha uzatabilirsin. Ama tavsiyem max 2.5 saat..[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Makinanın hava akışı olan bir yerde durması falan önemli. Bir defasında bir arkadaşın external harddiskinden usb 1.1 aracılığı ile 3 saat sürecek bir dosya transferi yaptım. İlk başlarda aşırı ısındı hdd ancak daha sonra bir ekmek sepetini (hani yemek masasına ekmek getirilen hasırımtırak örgülü hede) ters çevirip üstüne koydum. Bu sayede neredeyse havada asılıymış gibi her tarafından hava geçer oldu aletin. Beklediğimin çok daha ötesinde serinledi hdd.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ben 12 saate yakın final fantasy x te pause edip açık unutmuşum. bişey olmadı bende (slim tabe)[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bizde de slim var şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı. 2-2.5 saat oynama süresi filan demeyin komik :D Sony dandirikten bir firma değil bunlar üzerinde 1 yıl uğraşıyolar ısınma sorunu filan olmuyor rahat rahat çatır çatır oyna sen oyununu korkma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yani bende 4 5 saat oynuyorum.. makine baya ısınıyo ama hiç bişi olmuyo allaha şükür..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar