MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Allahım ne kadar uyuz bir reklam olmuş. Ekrana bir Hürriyet yazısı çıkıyor (siyah arkaplan üzerine beyaz renkli yazı) yanına da bana göre saatler süren arka arkaya yazılar geliyor. Hürriyet hededir, Hürriyet hödödür. diye 2dklık reklam bana saatler sürmüş gibi geldi. Tamam reklam ilgi çekmeyi başarıyor da yani bokunu çıkartmak deyimi herhalde burada tam uyar.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bence hürriyet başta logoyu değiştirmeli.çok iğrenç geliyo bana.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Reklamın iyisi kötüsü olur![signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bend hiç sevmedim o reklamı...çok bayıyo izlerken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hürriyet istediğin reklamı yapabilmekdir[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hürriyet insanın kendine yakışanı giymesidir diye bitirseler aslında ne guzel sansasyon olur herkes hurriyet alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar