Drokken Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 merhaba arkadaslar yeni basladimda wc i netten oynamak istiorum single oynadım baya... patch filan ne yapmam gerekio yardımcı olurmusunuz pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 batle netten oynıycaksan orjinal cd key lazım ondan sonrası kolay batle net e tıklarsan patch felan kendisi yapar zati[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 lancraft tan oynayabiliriz IRC kanalımıza gel doruk net ten warcraft 3 kanalındayız sana lancraft ı bulur indiririz soora da saatlerce oynarız veya irmik in ICQ suna mesaj at o seni bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozenguy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ya arkadaşlar bende warcraft orjinal değil ama battle net in bazı serverlarına orjinal olmadan giriliyo ben onlara giremiyorum reg lerini yüklüyorum battle.net e tıklıyorum unable the connect battle.net diyo naapmam lazım akşamları filan giriyorum lütfen yardım!! icq num 243228717 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 orijinal olmadan battle net e girmen imkansız arkadaşım[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar