S_burti Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Arkadaşlar ben betaya kabul edilmişim yine (jtl'ye de kabul edilmiştim :)). Başka kabul edilenler var mı birlikte takılalım, yanlızlığı pek sevmem de :D.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) Elenasse of Alaturqua (EQ2) Burakstlin of Alaturqua (WoW) Burakstlin of Alaturqua TR (GW) Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya burak ben baya zorladim alsinlar diye ama sallamiyorlar :) Neyse eger olurda gelirse mail haber veririm sana, aslinda varsa tanidik koyalim araya. :)[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yahu betayı bi ben mi kazandım. Yokmu başkası. Şapşal görevler var bi dolu yanlız başıma :(.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) Elenasse of Alaturqua (EQ2) Burakstlin of Alaturqua (WoW) Burakstlin of Alaturqua TR (GW) Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 awardlar hakkında bilgi var mı?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Award da mı varmış abi :)?Ne awardı?[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) Elenasse of Alaturqua (EQ2) Burakstlin of Alaturqua (WoW) Burakstlin of Alaturqua TR (GW) Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Award derken galiba sunu kastettin http://starwarsgalaxies.station.sony.com/content.jsp?page=Trials%20of%20Obi-Wan%20Bonus%20Items Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yok bu alınırsa açılıcak olan eşyalar.. ben quest rewardlarından bahsediyodum..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 balik orda tuzaga düşürüp kizartacaklar seni haberin yok.birak betayi falan kasımda yanındayım kızlardan bahset :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 mustafar da günün spesyeli.. lav üstüne balık ızgara ! :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Şu transport stiff'e bitmiş bulunmaktayım :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: tunch, 27 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki: mustafar da günün spesyeli.. lav üstüne balık ızgara ! :D lol[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 aksede geldi chef'te hazir yani :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar