Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatiralarimiz...

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Bir Hatiraniz Falan Varsa Bole ( Resimli Sekilde :) ) Postlayalim...Ben Bi Yere Koymustum Resimleri Ariyorum Bulimde :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunda resim yok ama en güzel hatıram famiv in 10 dakika içinde 50 kisiye evlilik teklif etmesi hepsinin reddetmesi + birinin famiv i evine atip ardından reddetmesi ve erkek çıkışıydı :D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha bende vardim superdi yaaa :D karisina soylemekle tehtit ediyodu famiv'i :d ben famivin bi resmini yollayicam yarilicaz karisi ile yaptiklari :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

http://img12.imageshack.us/my.php?image=screenshot00090hz.jpg

[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...

[Bu mesaj Netcafe tarafından 19 Eylül 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Netcafe tarafından 19 Eylül 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaa ben yaptıgım super bi aptallıgı anlatıcam belki anlatmısımdır daa once hatırlamıorm :D.. deli gibi bi melee temp yapıp super bi tane de hammer bulduktan snra pvp yapiim demistim ama dalıcak hicbi overt bulamamıstm. bnde gidiim bari danto imp outpost u dagıtayım demistim neise gayet gusl lvl25 stlere dalarken area yaparken birden feci heal atıo oldugumu farkettim diorm bu stler nasl bole pis koyuyo fln. sonra st kalmadı ama hala gidio health, bi arkamı dondum bnim orda oldugumu goren bi imp hemen overt olmus dalıo bna ve bnde salak salak farkına varmamısım, neise kd koydum ustune power attack 2 tane adamın yarı health gitti bnim action bitti ama diorm ki ben bunu keser giderim.. ama birden recruiter la konusmaya baslayan 2 kisi gordum ve biri de jedi di.. herneyse ben nerdeyse 0 actionla heal ata ata idare etmeye calısırken bi baktım mind da gitmis en sonunda 3 kisi geberttiler bni :D ama o ilk dalan adamı 2 dkka once gorseydim keske... ahh ahh :D sonra orda clone oldum bi de gaz olmusum ya gittim jedi ya ole hazırlıksız yakalamakla olmaz gel duel yapalım fln dedim (tam bi noob gibi davrandım, simdiki aklım olsa demezdim) o da dondu ii tmm sen eglenmene dvm et takıl bole dedi gitti, bnde ole aptallıgıma yanmıstım :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

eee implere bulaşirsan :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
managerx, 20 Eylül 2005 13:27 tarihinde demiş ki:
bi aralar ch olayim biraz takilayim dediydim tabi tame etmeyi de bilmiyoruz nereden nasil okuduysam tatooine deki kurbagalara gidip "dont bite me" "nice pet" diye 10 dk soylenip durmuş sonra da ne biçim meslek lan bu diye vazgeçmiştim

ahahaha super ya :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna ilk başladıımda survey kasiyordum bi tek onu öretmişlerdi :D sona bi yerd egüzel bi maden buldum yüzdelik oranı baya yuüksekti ohh dedim...bıraktım başına charı diz çöktü kasmaya başladı...bende bi mutfağa gittim bi geldim benim barda bi gariplik var yarısındna fazlası siyah olmuş ve hiç kızarmıyor ( ki buna wound dendiğini daha sonra örendim :D ) hemen arka sordum abi bu ne is diye c tuşuna bas anlarsın dedi... 583 wound !!! meğer çıkardığım maden radyasyon yayıyormuş...
Sosyal ağlarda paylaş

eheuehue banada olmuştu ama benim bar'in hepsi sim siyah adam doctor kasti üzerimde :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
managerx, 20 Eylül 2005 13:27 tarihinde demiş ki:
bi aralar ch olayim biraz takilayim dediydim tabi tame etmeyi de bilmiyoruz nereden nasil okuduysam tatooine deki kurbagalara gidip "dont bite me" "nice pet" diye 10 dk soylenip durmuş sonra da ne biçim meslek lan bu diye vazgeçmiştim

bu super yaa :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 20 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
bu oyuna ilk başladığımdan itibaren 3 tane hard disk değiştirdim kalmadı eses meses

e gzl buda bi hatira tabi :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi hatıra olarak şeçiyoruz :)

O değilde oyuna ilk başlamışım acc'yi satın aldığım için bilmiyorum işte karşıma Veteran menusu çıktı.Baktım baktım Miniature x-wing aldım.3-4 gün çantada bekledi baktım uçmuyor vs. hay böyle işin dedim Bazaar'a 5k dan koydum.5 dk sonra satıldı diye mail gelince tüylenmiştim ki gerçeği 1 hafta sonra Mop'ta öğrendim.Miniature X-Wing 2.000.000 Credits (vendor wpsi)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah ne diyim ben sana :D o seninmiydi arkim 5kya w-wing aldim diye dolaniyodu sendin belkide :D hahaha[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Napiyonuz Siz lol Hatiralar Dedik Adamlar Trade Forumuna Cevirdiler :D Laf Arasinda Hologramlari Ucuza Satiyorum :D :D :D

Nese Hatiralara Devamm :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Netcafe, 21 Eylül 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
Laf Arasinda Hologramlari Ucuza Satiyorum :D :D :D

bana beleş dimi? ÇİZERİM!!!! :D:D

benim anılarımdan biride ryatt trail in nerflendikten sonra (ben bilmiyodum nerflendigini) macro ya bırakmak için 2 saat boyunca bölgeye gitmeye çalıştım bi yarım saat daha geçtikten sonra gitmeyi başardım bi baktım kimse yok ryatt channel da sövdüm saydım tabi nerf lendigini sonra öğrendim ve bidaha böyle bi kazmalık yapmadım :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...