EviLCrieS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arkadaşlar bu 3 kekuri ringi birleştirip +1 yapıyoruz dimi ? peki diyelim ben +3 yapmak istiyorum bu 3 kekuri yi birleştirirken anvil de patlama şansı varmı ???[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 compundda +33 kadar 100% diye bişi duymadım. biri söylesin de biz de öğrenek[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 galiba en fazla +10 a kadar[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bugün mesela +7 mirage im vardı +8 yapim dedim trinam da vardı koydum trina ile bus u da koydumn bastım patladı omg. ! :(([signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 konunla biraz alakasız olmuş ama :) +10 dan fazla takı görmedim şuana kadar hiç patlatanda görmedim takıları[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 En fazla +5 oluyor uniqe takılra ve +3 e kadar % 100 başarıyla yapabilirsin.[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 " said: CaDoBaBa, 27 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: konunla biraz alakasız olmuş ama :) +10 dan fazla takı görmedim şuana kadar hiç patlatanda görmedim takıları " dostum +10 dan fazla da oluyo..ama adı +11 değil +1 oluyo fakat +1 yapabilirsen artık healt bonus filanda vermeye baslıyo..yani sıradan takılar +1 den sonra uniq takı gibi oluyo[signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam server =Ares clan =KhanJAR_FunClub lvl =60 +++++ np = np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: khanjar, 27 Eylül 2005 20:31 tarihinde demiş ki: " said: CaDoBaBa, 27 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: konunla biraz alakasız olmuş ama :) +10 dan fazla takı görmedim şuana kadar hiç patlatanda görmedim takıları " dostum +10 dan fazla da oluyo..ama adı +11 değil +1 oluyo fakat +1 yapabilirsen artık healt bonus filanda vermeye baslıyo..yani sıradan takılar +1 den sonra uniq takı gibi oluyo +10 str 1 hp bonus mu oluyo :-o[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hayır +10 sıradan oluyo +9 gibi yani..ama +11 gercek adıyla +1 yaparsan hp de veriyo[signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam server =Ares clan =KhanJAR_FunClub lvl =60 +++++ np = np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: khanjar, 27 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki: hayır +10 sıradan oluyo +9 gibi yani..ama +11 gercek adıyla +1 yaparsan hp de veriyo anladım :)[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Uniq ler +5' e kadar. Normal takılar +10 a kadar, +10 dan sonra 3 tane +10 koyup yeni bir stat daha ekleyebiliyorsun mesela +10 HP+2 dex gibi oluyor. +3 e kadar uniqler kesinlikle yanmıyor, zaten +4 +5 uniq takı yaparsan direk banlanıyorsun :) (+3 te yeterli ban sebebi ya neyse )[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 madem banlıcaksınız neden böyle bir yenilik getirdiniz demi :D ama bişeye dikkat cekerimki +3 kullanmak ban sebebi değil..+3 yapacak kadar uniq itemi sadece dupe yoluyla temin edebileceğin için banlanıyorsun :D[signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam server =Ares clan =KhanJAR_FunClub lvl =60 +++++ np = np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gördüğüm bir yüzük vardı 12MP 2HP(1 de olabilir) 12 + 1(2) böyle yüzükleri gördüm.[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 onu yapmaya bende çalıştım ama olmadı anvildeki +10 str sts scroolarında yapılıyo zananedersem ama olmuyo patllıyo str+1 ring buldum(upgrade)+10str sts scrolunu bastım patladı...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 27 Eylül 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 saçma oldu özür :D [Bu mesaj maelstrom tarafından 27 Eylül 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hahah ben okudum bile geçimşte yazdığını...çok ayıp bidaha yapma:yapma:[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hehe tamam :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar